Vedervärdigt Lilljyckegläfs

2020-08-30
 

Bildt the leprechaun skroderar om fake news, att man kommer att lansera falska hot om militära interventioner från väst.

Att han inte bara håller käften, det kan få vara hur taget ur luften som helst, det är i allafall som så under de senaste 100 åren har väst har expanderat åt öst - inte tvärtom. Varken Ryssland, Kina, Indien, Turkiet, Syrien, Libyen, Jordan, Irak eller Iran har expanderat, dessa länder har förskjutits, korrumperats, exploaterats, utnyttjats, dränerats och implementerats våra modeller till förmån för oss mer än dem själva.

USA är den enda stora västmakt, och endast under Donald Trumps presidentperiod som har dragit tillbaka sina militära entiteter utanför sina gränser. För första gången så agerar en amerikansk president som om han har koll på USA:s statsgränser.

Någonting som inte bör värderas som någonting uppseendeväckande bra enligt de gemena svenskarna.

Svensk press har ju inte lanserat den amerikanska reträtten som någonting bra och flockriktigt så tycker inte svenskarna det heller. I vart fall inte de gemena svenskarna, det finns en tyst andel som visst anser någonting helt annat och mer nyanserat, precis som i USA så finns det en tyst majoritet, the silent majority satte trots allt Donald i Vita Huset. Officiellt fattade vi ingenting.

Att en jycke som Bildt står och gläfser om demokratibrister utomlands och fake news från öst är direkt vedervärdigt.

 

Per Frändén
Bildt the leprechaun skroderar om fake news, att man kommer att lansera falska hot om militära interventioner från väst.
Att han inte bara håller käften, det kan få vara hur taget ur luften som helst, det är i allafall som så under de senaste 100 åren har väst har expanderat åt öst - inte tvärtom. Varken Ryssland, Kina, Indien, Turkiet, Syrien, Libyen, Jordan, Irak eller Iran har expanderat, dessa länder har förskjutits, korrumperats, exploaterats, utnyttjats, dränerats och implementerats våra modeller till förmån för oss mer än dem själva.
USA är den enda stora västmakt, och endast under Donald Trumps presidentperiod som har dragit tillbaka sina militära entiteter utanför sina gränser. För första gången så agerar en amerikansk president som om han har koll på USA:s statsgränser.
Någonting som inte bör värderas som någonting uppseendeväckande bra enligt de gemena svenskarna.
Svensk press har ju inte lanserat den amerikanska reträtten som någonting bra och flockriktigt så tycker inte svenskarna det heller.
I vart fall inte de gemena svenskarna, det finns en tyst andel som visst anser någonting helt annat och mer nyanserat, precis som i USA så finns det en tyst majoritet, the silent majority satte trots allt Donald i Vita Huset. Officiellt fattade vi ingenting.

Att en jycke som Bildt står och gläfser om demokratibrister utomlands och fake news från öst är direkt vedervärdigt.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram