Kaosprofitering

2020-08-30
Så är det ja...
 
🧨 Nobel industrier:
Hur i helskotta kan ett fredspris ursprung få tillhöra dynamitharrys insatser för mänskligheten. Både krigsmässigt genom det oerhörda lidande alla dessa stått för - men även det mineralgrävande som skapat så många konflikter att det är absurt, som såklart effektiviserats och frekvensökat enormt pga uppfinningen.
🛢
MEN: Det allra värsta är det som pågått de senaste 100 åren med hjälp av just Nobels företag samt de andra bolag som kontrollerats sidan av i de viktigaste gällande kontroll över strategiska naturresurser: Betalningsmedlet, övervakning/avlyssning, produktions/vapenindustri samt aktie/valutahandeln.
Det som pågått och pågår är KAOSPROFITERING, alltså att genom att skapa rädsla och oförståelse, konflikter och rena krig mellan olika länder och grupperingar, profitera Stort på vapenförsäljning och spekulation samt den kontroll över ländernas infrastruktur och naturresurser som kommer av fredens villkor. Och sedermera uppbyggnaden…
Och DEN organisationen låter vi stå som utdelare/bödel av fredspris och dylikt. För humana och fredliga insatser, jeeeeezes.
🧿
W:s lätta att missa;
Nane Annan: Fru till Kofi Annan, FN:s generalsekreterare under ca 10 år. Ett personligt varumärke endast i komparitet med Obama, som skapat den handlingsfrihet som är så viktig.
En hyfsad insyn och hyfsade kontakter för att framföra sina önskemål om utveckling för världen. Där olika strategiska koncept för att framkalla bidragsgivande från nationernas befolkningar ständigt varit i rörelse. #Kakburkskontroll ((Ja, snart tom....))
Gunnar Lagergren: Riksmarskalk och därmed kontakten mellan riksdag/regering och de förehavanden som Hovstaten har för sig.
Gunnar var styrelseledamot både i SEB och LM Ericsson.
Men framförallt var han domare i den Internationella Skiljedomstolen. En roll som gav Wallenbergarna all den kraft de behövde för att fortsätta implementera sin makt genom teleinfrastruktur samt se till att de monetära reglerna ej ändrades till nackdel för de själva. #Ambassadörskontroll
Guy von Dardel: Medgrundare av CERN.
SAAB 1944-1946, Försvarets forskningsanstalt 1946-1950 och AB Atomenergi 1950-1954.
En ganska intressant figur med tanke på den förkärlek denna prominenta W-familj har till både vapenförsäljning, kaos-skapande och forskning gällande ännu ej offentliga påverkansbara medel. #Vapenkontroll
💡 🔬 🔋 📲 🧭 📡 ✍️ 🎞 🔮 ⏱ 📰 🔐 🌀 💤
Ordet privatisering kommer från latinets privare "att beröva", "att släppa fri". ((Dubbeldiagnos bi-polär deluxe)) 🤓😁
Är det dags för oss andra att släppa fri denna familj som verkar så bra. För bra för att vara sann.
Att beröva dem dess dolda makt som (för)binder dem med de mörkaste elementen som existerat. Det världskrig mot egen organism som fått pågå allt för länge.
När en spiral är igångsatt – en mörk eller ljus sådan - är den svår att stoppa. Så låt oss vända på bordet nu och låta kulan rulla andra hållet. Läka de sår som slitits upp. Och ta med sig allt som är fint. Istället.
🌖

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram