Allmänna Opinionen

2020-08-04

Allmänna opinionen är allt. Med allmänna opinionen kan inget misslyckas. Utan den kan ingenting lyckas. Den som formar opinionen är större än den som stiftar lagar.

- Abraham Lincoln.

Så nej, det blir inget världskrig i gängse betydelse med militära medel, så ser informationsklimatet ut idag och det innebär att den allmänna opinionen inte kommer att medge detta.

Så nej, det blir ingen NWO - alltså övergång från en dold unipolär hegemoni till en öppen unipolär hegemoni - a.k.a. diktatur, så ser informationsklimatet ut idag och det innebär att den allmänna opinionen inte kommer att medge detta.

Så nej, Ryssland - Brics - strävar inte efter en unipolär hegemoni inom regleringsbanken och införandet av en global mekanism för maktens bevarande - eviga expansion - eftersom man begriper att det enskilt kontrollerade kreditbaserade systemets livcykel är ändlig, så ser informationsklimatet ut idag och det innebär att den allmänna opinionen inte kommer att medge detta.

Så nej, räntekostnaden för en oändlig skuld kan inte betalas med organiska resurser på en ändlig planet, så ser inte längre informationsklimatet ut idag och det innebär att den allmänna opinionen inte kommer att medge detta.

Det allmänna medvetandet har börjat att röra på sig i en bredare omfattning.

I en verklig demokrati, bestående av upplysta och självförståelsemedvetna människor, så skulle våra finansiella, ekonomiska och monetära system redan skulle ha kollapsat och bara vara en tragikomisk historisk passage av allmän enfald. Fordringarna som tillgångar i bankernas balanser skulle redan ha utplånats av systemet och naturen skulle ha gjort en avvägning av ekvationens rimliga utformning.

Våra politiska och ekonomiska ledare valde istället som bekant att manipulera allt från penningpolitik till den medialt skapade uppfattningen - den kognitiva formateringen - om verkligheten hos människor, i sina infama försök att få oss att tro att systemet egentligen fungerar och dessutom kan stabiliseras.

Det har varit rök och speglar från dag ett och nu har ännu fler människor dödats, utarmats och satts rakt under tummen av det av privatbankerna kontrollerade statliga beroendet. Marionettregimernas försök att etablera ökande mental kontroll av den zombiefierade befolkningen ökar därför också med exponentiell hastighet och tappar också därför alltmer rimlighet och sans

Nyheterna i medierna är nu fullkomligt infekterade av sin underdåniga betjäning av särintressen och dolda agendor. I princip alla forskare eller deras arbetsgivare är beroende av bankernas pengar. Även psykologer och antropologer har avgränsats till detta mentala tortyrprogram och ockupation av människors tankemässiga förmåga.

Nivåerna av okunnighet är episka, multidimensionella och skiftande. De genomsyrar all utbildning, inkomster och professionella strukturer. Stanken av okunnighet har lägrat sig som kemiskt bedövande giftig smog över vårt land, som till olika beståndsdelar och omfattning har valt tröstande okunnighet framför förbryllande kunskap som kräver eftertänksamhet.

Tiden för när vi uppskattat att vi vältrat oss i vår okunnighet, som en fet lat sugga i ett hål med lera vilket har gjort att den reala unipolära ekonomiska diktaturen har kunnat behålla sin makt, kontroll och enorma orättfångna rikedomar, eftersom deras lydiga regering har utbildat mentalt livegna människor som är för okunniga för att inse de självklara motsägelserna i den propaganda som de översvämmas av från statskontrollerade medier på daglig basis, den tiden är nu slut.

God morgon

Allmänna opinionen är allt. Med allmänna opinionen kan inget misslyckas. Utan den kan ingenting lyckas. Den som formar opinionen är större än den som stiftar lagar.

- Abraham Lincoln.

Så nej, det blir inget världskrig i gängse betydelse med militära medel, så ser informationsklimatet ut idag och det innebär att den allmänna opinionen inte kommer att medge detta.

Så nej, det blir ingen NWO - alltså övergång från en dold unipolär hegemoni till en öppen unipolär hegemoni - a.k.a. diktatur, så ser informationsklimatet ut idag och det innebär att den allmänna opinionen inte kommer att medge detta.

Så nej, Ryssland - Brics - strävar inte efter en unipolär hegemoni inom regleringsbanken och införandet av en global mekanism för maktens bevarande - eviga expansion - eftersom man begriper att det enskilt kontrollerade kreditbaserade systemets livcykel är ändlig, så ser informationsklimatet ut idag och det innebär att den allmänna opinionen inte kommer att medge detta.

Så nej, räntekostnaden för en oändlig skuld kan inte betalas med organiska resurser på en ändlig planet, så ser inte längre informationsklimatet ut idag och det innebär att den allmänna opinionen inte kommer att medge detta.

Det allmänna medvetandet har börjat att röra på sig i en bredare omfattning.

I en verklig demokrati, bestående av upplysta och självförståelsemedvetna människor, så skulle våra finansiella, ekonomiska och monetära system redan skulle ha kollapsat och bara vara en tragikomisk historisk passage av allmän enfald. Fordringarna som tillgångar i bankernas balanser skulle redan ha utplånats av systemet och naturen skulle ha gjort en avvägning av ekvationens rimliga utformning.

Våra politiska och ekonomiska ledare valde istället som bekant att manipulera allt från penningpolitik till den medialt skapade uppfattningen - den kognitiva formateringen - om verkligheten hos människor, i sina infama försök att få oss att tro att systemet egentligen fungerar och dessutom kan stabiliseras.

Det har varit rök och speglar från dag ett och nu har ännu fler människor dödats, utarmats och satts rakt under tummen av det av privatbankerna kontrollerade statliga beroendet. Marionettregimernas försök att etablera ökande mental kontroll av den zombiefierade befolkningen ökar därför också med exponentiell hastighet och tappar också därför alltmer rimlighet och sans

Nyheterna i medierna är nu fullkomligt infekterade av sin underdåniga betjäning av särintressen och dolda agendor. I princip alla forskare eller deras arbetsgivare är beroende av bankernas pengar. Även psykologer och antropologer har avgränsats till detta mentala tortyrprogram och ockupation av människors tankemässiga förmåga.

Nivåerna av okunnighet är episka, multidimensionella och skiftande. De genomsyrar all utbildning, inkomster och professionella strukturer. Stanken av okunnighet har lägrat sig som kemiskt bedövande giftig smog över vårt land, som till olika beståndsdelar och omfattning har valt tröstande okunnighet framför förbryllande kunskap som kräver eftertänksamhet.

Tiden för när vi uppskattat att vi vältrat oss i vår okunnighet, som en fet lat sugga i ett hål med lera vilket har gjort att den reala unipolära ekonomiska diktaturen har kunnat behålla sin makt, kontroll och enorma orättfångna rikedomar, eftersom deras lydiga regering har utbildat mentalt livegna människor som är för okunniga för att inse de självklara motsägelserna i den propaganda som de översvämmas av från statskontrollerade medier på daglig basis, den tiden är nu slut.

God morgon

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram