Spel I Öppen Dager

2020-08-03

Det möjliga handlingsutrymmet krymper för de finansiella globalister som styr våra politiker genom bankerna. Problemformuleringsinitiativet blir alltmera inriktat mot kärnfrågan hur pengar skapas och får sitt värde och denna förskjutning sker mot de finansiella globalisternas vilja.

Dessa mänsklighetens exploatörer måste nu förskjuta det allmännas fokus bort ifrån detta deras starkaste verktyg för att utöva makt över människor. Jag tror inte mer att de är så modiga att de vågar sig på att starta några mera dramatiska utspel i form av falseflagoperationer då detta ovillkorligen kommer att läggas dem till last.

Däremot så tror jag att deras synnerligen välindoktrinerade och "välutbildade" massa av själsliga pygméer på båda sidor kommer att ledas till mindre former av spektakel i form av missnöjesyttringar över exempelvis Prideparader och Islamisering.

I detta gäller alltså bara en sak för det allmänna, det är förståelsen för att det är de finansiella globalisternas "egennyttiga" underrättelsetjänster som exempelvis CIA, MI5,Mossad och SÄPO som ligger bakom och har initierat båda sidorna, alltså både Counterjihad rörelsen genom Mossad och Al-Quaida genom CIA och Al-Yamamahfonden. Spelet är i dagen.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram