Klarläggande Små Omformuleringar

2020-08-03

Men har man sett, det är kris i Bordellen Rose&Bad och man lägger upp en straffstark - en artikel som gjord för klarlägganden genom bara små omformuleringar och tillägg som många numera känner till

I takt med utbyggnaden av de nya 5G-näten för ökad kontroll av Investor har också frågan lyfts av den Investorstyrda marionetteatern om lämpligheten i att det kinesiska företaget Huawei ska vara med och bygga den här sortens känslig infrastruktur. Energiminister Anders Ygeman deklarerade på uppdrag av Investor så sent som i maj - sedan sket det sig för Investor i Kina - att han därför inte såg några problem med Huaweis inblandning. Svensk säkerhetspolitik skall nu därför inte se ut att präglas av den här sortens uppgivna naivitet, för Huawei är inte vilket företag som helst. Nänä nu skall Xi få lära sig att hut går hem i den svenska befolkningens ögon. Varken Såssar eller Mådderater har som bekant det allra minsta att säga till om på Arsenalsgatan 8C.

Huawei är minsann inte ett privat storföretag som är i princip öppet kontrollerat av Investor som Amazon eller Ericsson, Huawei uppges ju som bekant av de som inte bekämpar den Djupa Staten vara en förlängd arm av den kinesiska säkerhetsapparaten och därmed det av bland andra Investor genomkorrumperade kinesiska kommunistpartiet.

Huawei är ett företag som har en stenhård diktatorisk politisk partikommitté inom sig som låter Investor flyga kors och tvärs i landet och hämta laboratorieutrustning. Precis lika seriöst som att ABB finns med i de stora regionstyrelserna i Kina och står som dominant gällande kinesisk kraftförsörjning. Det uppges ju därför också vara ett företag som stjäl och kontinuerligt försöker stjäla affärshemligheter samt begår bankbedrägeri. Verksamheter som de i och för sig aldrig har åkt fast för, vilket ju inte är exakt vad man kan säga om Ericsson i synnerhet och Investorföretag i allmänhet i samma ämnen.

Att då låta ett företag med så starka kopplingar till främmande makt och "grova arbetssätt" vara delaktiga i uppbyggnaden av känslig infrastruktur är inte bara naivt utan rent av farligt, försöker marionetteatern nu därför att framhålla. "Dessvärre har svensk utrikes- och säkerhetspolitik under den socialdemokratiska regeringen präglats just av den här sortens naivitet." Det skulle aldrig en handlingsimpotent moderat gå med på. Att Peking visserligen uttrycker att den senaste tidens svårigheter beror på att ett fåtal svenskar på ett brutalt vis lägger sig i Kinas inre angelägenheter, ja det låtsas man helt enkelt inte om.

I Kina har så gott som vartenda stort företag en partikommitté inom sig - vilket naturligtvis beror på en rätt så utbredd korruption som inte kommer från KIna, såväl inhemska som utländska. De regionala styrelserna har dessutom bolagsrepresentation inom sig. Detta uppger Marionetteatern är ett sätt för "regimen" att kontrollera landets utveckling och se till så att företagen inte glömmer den stora bilden, en bild "det kinesiska kommunistpartiet sätter." Man tar sig för pannan så smått.

Kommittéerna har inflytande när det kommer till att utse centrala poster och kan själv sätta sig där. Kommittéerna har således djupgående inflytande i företagen menar dessa Måddar Att den tillsättande sidan är korrumperad torde ändå vara en rätt hyfsat given förutsättning för de "fåtaliga" svenskarnas möjliga påverka på Kinas inrikespolitik.

Medvetenhet om risken att associeras med kinesiska företag skall alltid leda försiktighet och när det gäller strategisk infrastruktur bör kinesiska företag helt uteslutas från beaktande när det gäller nybyggnationer i Sverige så länge den kinesiska regimens inflytande består, menar nu alltså Moderadeln.

Att ha bolag ihop med Kinesiska staten i form av Panda Electronics eller så som ABB gör, lagra känslig data i Huaweismoln, det glömmer man på typiskt svenskt vis bort.

Sverige behöver i denna komiska artikel också ta ett större ansvar i vår närregion och tydliggöra att om länder väljer Huawei eller andra kinesiska företag i byggnation, underhåll eller annat av strategisk infrastruktur, så kan det komma att påverka relationerna till Sverige på både ett diplomatisk och strategiskt plan. Så när den typen av förtäckta hot börjar dyka upp, ja då jävlar är det stressat på Arsenalsgatan. Det är bara Husse som får bevaka sina egna intressen!!! Basta och plats i korgen punkt jävla slut.

Kinas maktambitioner har länge varit väl kända som kulisser och de uppges nu därför också realiseras genom de medel med vilka Kinas befäster sin position. "I Sydöstasien använder de militär makt genom att bland annat bygga konstgjorda öar som sedan det sedan byggs landningsbanor på." Ja tänka att inte Xi främst tänker på att Kina skall fortsätta att exploateras och utarmas av samma gamla vanliga kolonialvälde intressen, det är bara såå märkligt.

Nya avtal innehållande olika former av ersättning med till exempel Kambodja ger Kina rätt till hamnar och kinesiska företag bygger nya flygplatser intill hamnar. Infrastruktur som kan användas i både civil som militär bemärkelse – ett kännetecken för strategiska kinesiska byggnationer - som inte gynnar den Djupa Staten. I Afrika ser vi hur Kina pumpar in pengar och ger vad de anser vara förmånliga lån till länder som i fler fall än ett hamnar under kinesiskt ekonomiskt och politiskt inflytande- istället för så förmånlig finansiering som tidigare under piskan från den av privata intressen kontrollerade Världsbanken och IMF med sin exceptionella och ökända meritlista.. I Djibouti på Afrikas horn finns till Christa Klages stora förtvivlan sedan 2017 en kinesisk militärbas, precis där Adenviken möter Röda havet, sjövägen där handelsfartygen från Asien till Europa passerar i sin resa mot Suezkanalen. Frågan är nu snudd på om det inte var Kina som startade slavhandeln från Afrika också...

Slutligen ser Mådderadeln hur Kina i Europa genom företag tar en större roll i europeisk ekonomi - vilket inte gynnar Investor. Farhågor finns att Kina efter pandemin ökar sina investeringar i återhämtade europeiska ekonomier och då särskilt i strategisk infrastruktur. Det allra största hotet är dock Kinas position och vilja att bygga 5G-nät. Något som Ericsson borde kunna berätta en hel del om, men som bolaget av någon anledning tiger om. Där måste Europa verkligen nu vända sig till "kapabla företag" som Nokia och Ericsson istället. Storbritannien har redan aviserat att de tänker stoppa Huawei från att bygga 5G-nät i landet just för att riskerna är för stora. Sverige, liksom Europa, borde såklart gynna Investor och göra detsamma....Vi suckar lite skrattande med tanke på att man från Vita Husets sida nyligen anförde att nu måste alla ställa upp bakom Ericsson och Nokia

Sveriges regering måste alltså ta ett större ansvar för Sveriges säkerhet och bli mer lydiga under Investor, och axla en större roll i vår närregion. Att stoppa kinesiska investeringar i strategisk infrastruktur är inte endast en nationell fråga utan likväl en regional sådan. Därför måste Sverige tydliggöra att Huawei inte är ett acceptabelt alternativ för 5G-nät, och att kinesiska företag inte bör vara delaktiga i byggnation eller ägande av strategisk infrastruktur så som Investor är runt hela jävla jorden sedan över ett sekel - men det gäller ju flera områden av den strategiska infrastrukturen...

svd.se
DEBATT. När det gäller strategisk infrastruktur i Sverige bör kinesiska…
DEBATT. När det gäller strategisk infrastruktur i Sverige bör kinesiska företag helt uteslutas så länge den kinesiska regimens inflytande består. Det skriver moderata debattörerna Lucas Ljungberg och Pasi Huikuri.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram