Anderssons Patetiskt Enfaldiga Supergrupp

2020-07-31

Ja det gäller ju som bekant att rädda bankernas ägande...

Skall man skratta eller gråta åt denna patetiska enfaldighet?

" Anderssongruppen har förstås möjlighet att tänka friare och större och har redan haft ett digitalt sammanträde – av ”brainstormingkaraktär” enligt en deltagare – och ska ha regelbundna träffar med finansministern under hösten.

Till exempel pekar Daniel Waldenström på behovet av att snabbt stimulera konsumtionen, och nämner ett förslag om Gesell-pengar från ekonomkollegan Roger Svensson. Det handlar om att skapa en tillfällig valuta, och dela ut en summa till medborgarna. Det speciella med att valutan snabbt avtar i värde, vilket gör att det inte går att spara pengarna – om de inte konsumeras blir de värdelösa. "

svd.se
ANALYS. En grupp toppekonomer ska hjälpa finansministern att starta om…
ANALYS. En grupp toppekonomer ska hjälpa finansministern att starta om Sverige. Flera i gruppen är djupt kritiska mot hur regeringen utformat den svenska coronastrategin – men överens om att det krävs stora insatser för att rädda ekonomin.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram