Anderssons Patetiskt Enfaldiga Supergrupp

2020-07-31

Ja det gäller ju som bekant att rädda bankernas ägande...

Skall man skratta eller gråta åt denna patetiska enfaldighet?

" Anderssongruppen har förstås möjlighet att tänka friare och större och har redan haft ett digitalt sammanträde – av ”brainstormingkaraktär” enligt en deltagare – och ska ha regelbundna träffar med finansministern under hösten.

Till exempel pekar Daniel Waldenström på behovet av att snabbt stimulera konsumtionen, och nämner ett förslag om Gesell-pengar från ekonomkollegan Roger Svensson. Det handlar om att skapa en tillfällig valuta, och dela ut en summa till medborgarna. Det speciella med att valutan snabbt avtar i värde, vilket gör att det inte går att spara pengarna – om de inte konsumeras blir de värdelösa. "

svd.se
ANALYS. En grupp toppekonomer ska hjälpa finansministern att starta om…
ANALYS. En grupp toppekonomer ska hjälpa finansministern att starta om Sverige. Flera i gruppen är djupt kritiska mot hur regeringen utformat den svenska coronastrategin – men överens om att det krävs stora insatser för att rädda ekonomin.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram