Utrikesutskott I Stockholm

2020-07-13

Ericsson har bolag med den Kinesiska staten - Panda Electronics och ABB i Kina lagrar data i Huaweis moln, knappast utan säkerheter..

 

I torsdags hade vi utrikesutskott i Stockholm och ledamöterna av EU-nämnden träffades i fredags. Allt var förberedelser inför dagens möte mellan EUs utrikesministrar. Utöver det självklara att som aktuell fråga ta upp Folkrepubliken Kinas tagna strupgrepp på Hong Kong så var det planerat att diskutera förhållandet till Turkiet. Sedan dess har det snabbt utvecklats ifråga om att göra om världsarvet Haga Sofia till moské i Istanbul. Ännu ett tecken bland många andra på att regeringen i Ankara stänger dörren mot Europa. Låt oss dock inte glömma att det i landet också finns hängivna vänner av ett modernt, rättssäkert och öppet samhälle som bygger på samexistens. Men det finns dessvärre inget i landets utveckling de senaste åren där statsledningen går i rätt riktning. Det är till nackdel för oss alla.

Ericsson har bolag med den Kinesiska staten - Panda Electronics och ABB i Kina lagrar data i Huaweis moln, knappast utan säkerheter..

Hans Wallmark4 tim
I torsdags hade vi utrikesutskott i Stockholm och ledamöterna av EU-nämnden träffades i fredags. Allt var förberedelser inför dagens möte mellan EUs utrikesministrar. Utöver det självklara att som aktuell fråga ta upp Folkrepubliken Kinas tagna strupgrepp på Hong Kong så var det planerat att diskutera förhållandet till Turkiet. Sedan dess har det snabbt utvecklats ifråga om att göra om världsarvet Haga Sofia till moské i Istanbul. Ännu ett tecken bland många andra på att regeringen i Ankara stänger dörren mot Europa. Låt oss dock inte glömma att det i landet också finns hängivna vänner av ett modernt, rättssäkert och öppet samhälle som bygger på samexistens. Men det finns dessvärre inget i landets utveckling de senaste åren där statsledningen går i rätt riktning. Det är till nackdel för oss alla.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Lämna ett svar

Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram