Chernobyl, Wuhan & Bannon

2020-07-13

Häng med nu, för nu börjar det dra i seglen....

Detta visste såklart inte Investor om alls eftersom det ju bara är så det är....och om det skulle vara så att de är inblandade i dessa sammanhang, så spelar det naturligtvis ingen som helst roll och det öppnar framför allt inte för möjligheten att de själva ligger bakom att ha iscensatt hela spektaklet för så skulle ju aldrig underrättelsetjänsterna arrangera en sådan här tillställning.....

"Man hade i huvudsak en biologisk Tjernobyl i Wuhan, men tyngdpunkten, Ground Zero, var runt Wuhan-laboratoriet, när det gäller olycksfallsgraden. Och precis som Tjernobyl hade du också medial täckning - rapportering med statsapparaten till sig själv och bara för att skyddar sig själv. "

En annan gång för inte så länge sedan sade den Nationelle säkerhetsrådgivaren i USA någonting värt att lägga på minnet, om man fortfarande inte begriper vad som skall komma gällande Chernobyl....

Att ABB-Westinghouse/Investor var den stora ekonomiska vinnaren på Chernobylkatastrofen, borde ju egentligen inte längre vara okänt för någon precis som att strategisk planering för synergieffekter inte heller borde tillåtas vara så okänt för så många, när det handlar om att styra den geopolitiska utvecklingen.

Att det därför naturligtvis låg svenskar - den Djupa Staten - bakom HBO-serien om Chernobyl, det borde nu faktiskt ingen ha missat, inte ens om man inte sett serien - likt undertecknad - och det står nu ju fullständigt klart att Robert O'Brien även har den saken lika klar för sig. Han tror faktiskt inte att det var Kina i allmänhet som gjorde varken den serien eller riggade händelseförloppet i Chernobyl! Han, precis som Donald Trump, vet att detta nu som då handlar om den Djupa Staten, att just denna passage finns transkriberad i artikeln säger faktiskt resten.

Det var en cover-up och en dag så skulle de göra en HBO-serie som de gjorde med Chernobyl om det här viruset!!!

" “This was a virus that was unleashed by China. There was a coverup that someday they’re going to do an HBO show like they did with Chernobyl on this virus,” Robert O’Brien, the National Security Advisor said on CBS’ “Face the Nation” Sunday. O’Brien was referring to the 2019 miniseries that dramatized the 1986 explosion of a reactor at a nuclear power plant in Ukraine and the response from Soviet officials."

SvD skrev BTW bland annat om samarbeten inom forskningen, när Wallenberg hämtade Kinas mest avancerade lab-utrustning för corona tester.....:

"Något som alla personer intervjuade i denna artikel lyfter fram är att man vill slippa hålla extrainsatta möten och rycka i personliga kontakter vid kinesiska universitet nästan gång en pandemi slår till."

Steve Bannon sa igår att "avhoppare samarbetar med underrättelsebyråer i Amerika, Europa och Storbritannien"

När Wallenbergstiftelsernas ordförande Peter ”Poker” Wallenberg anländer till det berömda mötet på Täcka udden är det ju som har sagts "med övertygelsen att corona i första hand är ett internt problem i Kina", och att det största problemet för svensk del är att det kommer att vara svårt att importera komponenter från kinesiska underleverantörer....som delägare i Panda Electronics tillsammans med den Djupa Staten I Kina - Jorå serru.....

Bara ett par dagar tidigare har ju den snart så berömde statsepidemiologen Anders Tegnell i en intervju i SvD sagt att risken för en allmän smittspridning var måttlig....

Att Bannon missade Investors roll i sammanhanget, ja inte möjligen av annat än pedagogiska eller taktiska skäl nu i så fall....

Siv Andersson skall dock snabbt ta ur dem alla på mötet ur villfarelsen att corona kommer att stanna i Kina. När lunchen serveras på Täcka udden glider båten med guldbron förbi utanför fönstret. Peter Wallenberg för samtalet tillbaka till dagens ämne, och han kan konstatera pragmatiskt att corona var något stiftelsen måste hålla koll på och där man antagligen måste agera. Ja antagligen så var det väl så kan man säga... och den där Guldbron verkar onekligen ha ett högt symboliskt värde...

– Siv är ju en duktig pedagog, så vi var verkligen livrädda när hon var klar med sin dragning. Nu tar jag i lite, men vår slutsats efter det mötet var att alla kommer att få det här. Den viktiga frågan var att se till att kurvan blir så platt som möjligt, berättar Peter Wallenberg senare om mötet.

Den strax före midnatt den 1 april landade ett SAS-plan på Arlanda med sammanlagt fem ton maskiner och annan testutrustning. Det hade inte varit helt enkelt att få allt från Kina till Sverige.

Tillsammans med utrustningen måste ett antal tekniker, som skulle hjälpa till att sätta upp utrustningen, flyga med. Det skulle visa sig vara svårare än väntat i "coronatiderna."

Först var tanken att flyga via Hong Kong, men i så fall hade teknikerna fastnat i karantän enligt de nya reglerna. Man lyckades sedan boka plats på ett KLM-plan via Shanghai till Amsterdam, men när det var dags att gå ombord på planet vägrade KLM släppa ombord personalen. Fortfarande har man inte fått veta varför.

- och vi kan verkligen inte föreställa oss vad detta kan handlade om i verkligheten.....

Till slut lyckades man chartra ett SAS-plan som kunde flyga direkt från Shenzhen till Stockholm, medan teknikerna tog ett Lufthansaplan via Frankfurt.

Till sist kunde Laura Bergtoft från Wallenbergstiftelserna sent den kvällen ta emot sändningen och konstatera att allt kommit fram som det skulle.

Det var personliga kontakter och det nätverk man byggt upp inom Scilifelab som gjorde att man ändå kunde lägga beställningen.

– Det har varit en enorm efterfrågan på de här reagenserna internationellt, men eftersom vi har personliga relationer med många av de här leverantörerna sedan många år har det möjliggjort att vi fått snabba leveranser, berättade Mathias Uhlen för SvD

"The thing was built with French help, so don’t think that there aren’t some monitoring devices in there..."
"The thing was built with French help, so don’t think that there aren’t some monitoring devices in there..."

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram