Fredag 2020 07 03

2020-07-04

Massivt Fredagsmys om Ghislane Maxwell, Kampen mot den Djupa Staten och effektökningen i insatserna mot den organiserade brottslighet som den Djupa Staten bedriver.

Stöd på Patreon och Swish samt följ på carlnorberg.se och prenumerera på Youtubekanalen.

Det blir med stor sannolikhet allt mer vankelmodigt i korridorerna hos de som verkar utan att synas, och krokodiltårar är ju ett begrep som gör sig påmint. Narkotikatillslagen ökar explosionsartat över hela globen, Elaine Maxwell är frihetsberövad, och Vladimir Putin har säkrat den fortsatta kampen mot den djupa staten. Etablissemanget i Sverige har till följd all anledning att känna sig missnöjda med tillvaron, då de har byggt sin verksamhet på Stockholmssyndrom, Stockholmsskolan och Stockholmsbyråkrati kryddad med en rejäl dos språkvård och har därför god anledning att känna oro inför vad som nu komma skall.

Går det att smuggla narkotika i större omfattning utan staters, regeringars och underrättelsetjänstkollektivets inblandning? 14 ton amfetamin beslagtogs häromdagen i Italien vilket ju kräver sin logistik såsom en telekominfrastruktur. Ericsson ring a bell?

Kriget mot den djupa staten fortgår och när Vladimir Putin nu säkrar möjligheten att bli återvald till President så är det för att en gång för alla göra sig av med den infiltration som DS sysslat med under åtminstone hela det förra århundradet och ingenting annat, detta oavsett vad Peter Wolodarski vill göra gällande. I detta geopolitiska spel koordinerar Ryssland, Kina och USA sina ansträngningar för att exponera denna ohyra som alltför länge har fått verka utan något som helst egentligt motstånd.

Göran Lambertz försöker rättfärdiga sin roll i fallet Thomas Quick, men så är det ju också svårt att ta någon på allvar som helgonförklarat Claes Borgström som ju hade hand om fallet Anna Ardin i målet mot Julian Assange. Det har helt säkert sin klara orsaksgrund, och det handlar ju om det svenska rättsväsendet enligt Donald Trumps utsände gisslanförhandlare Robert O'brien i fallet A$AP Rocky. Fortsättning följer helt enkelt.

F.d tyske förbundskansler Gerhard Schröder går ut och fördömer nya amerikanska sanktioner mot Nordstream 2, och menar att detta innebär ett slut på det transatlantiska samarbetet nämligen NATO, något vi har sagt skulle komma att ske under många år nu.

Frankrike är även de i blåsväder och har nu dragit sig ur vidare samarbete i olika konfliktzoner, och igår avgick hela den franska regeringen. Den geopolitiska dramatiken eskalerar helt enkelt, och det gäller som alltid att se vad som sker parallellt såsom sekventiellt för att se det mönster som skapar den helhetsbilden som i sin tur förhoppningsvis renderar i förståelse.

Vilka stod bakom den statskupp man försökte sig på mot Turkiets president Erdogan 2016? Sekteristen Fetullah Gülen som var tilltänkt marionett sitter i Langley och vilken organisation är det som har har sitt fäste där? Varför nämner inte det politiska etablissemanget detta med en bokstav?

Nynäs petroleum får stalltips från upprorsmakaren Guido i Venezuela hur man skall undgå amerikanska sanktioner, vilket ju säger det mesta även i denna änden av världen. Vill man veta mer om detta ämne finns en bra sökfunktion på carlnorberg.se .

Konflikten mellan Kina och England lär eskalera ytterligare något framöver med avseende på Hongkong, men även om England har blivit den yttre symbolen för kolonialväldesförtryck skall man ha klart för sig att det mest säkra viset alltid kommer vara att verka utan att synas. Den f.d svenska utrikesministern Margot Wallström skulle ju som bekant aldrig förlåta det brittiska etablissemanget, något man kan fundera på.

Boris Jonsson motsätter sig att riva statyn av klonialväldesdåren Cecil Rhodes som finansierade Theodore Herzl i sina ansträngningar att för britternas räkning kolonisera den geostrategiska förträngningen Palestina med religionen judendom som polariseringsskapande kuliss och politisering av densamma genom zionismen. Han menar att där finns en politisk styrning av sådan verksamhet. Vilka intressen kan det således möjligen vara som är intresserade av en historierevision genom att plocka bort statyer?

Trump köper upp all medicin som sägs kunna bota Covid-19, varför gör han egentligen det, med vilket syfte? Kan det möjligen ha med läkemedelsindustrin att göra? Samtidigt så prövas nu det amerikanska rättssystemet när en distriktsdomare häromdagen gick ut och menade att all bevisning gällande anklagelserna mot Epstein skall förstöras. Huvudfiguren i vad som står för dörren i detta är ju naturligtvis Prins Andrew, och vi spår en mörk framtid för världens kungahus, då inte minst det brittiska.

Som vanligt gäller det att dela information som denna, då vi inte kommer få någon som helst hjälp här i Sverige, som en konsekvens av att landet utgör den djupa statens bas som i sin tur renderat i att vi här sedan lång tid tillbaka har institutionaliserad korruption.

De Fria är en folkrörelse som jobbar för demokrati genom en upplyst och medveten befolkning!

Stöd oss: SWISH: 070 - 621 19 92 (mottagare Sofia S)

PATREON: https://patreon.com/defria_se

HEMSIDA: https://defria.se

FACEBOOK: https://facebook.com/defria.se

Massivt Fredagsmys om Ghislane Maxwell, Kampen mot den Djupa Staten och effektökningen i insatserna mot den organiserade brottslighet som den Djupa Staten bedriver.Stöd på Patreon och Swish samt följ på carlnorberg.se och prenumerera på Youtubekanalen.

Posted by Carl Norberg on Friday, July 3, 2020

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram