Investorismfundering

2020-07-01

Herr Wallmark funderar i sin Investorism:

" För 23 år sedan överlämnades kronkolonin Hong Kong. Tanken var ”Ett Kina, två system”. Frihetsälskande människor har kämpat för sin rättsstat och sitt självbestämmande. Snaran har dock dragits åt från Peking. Nu har säkerhetslagar införts som i praktiken förstör alla tidigare möjligheter till öppenhet och pluralism. Det är brutalt. Det är tragiskt. Och det kräver att EU förmår åstadkomma mer än ännu ett kraftlöst uttalande. Sverige måste driva på. Det går inte att förklara för Kina att allt är som vanligt! Det krävs reaktion och aktion. Tillsammans med likatänkande länder."

För 23 år sedan överlämnades kronkolonin Hong Kong. Tanken var ”Ett Kina, två system”. Frihetsälskande människor har kämpat för sin rättsstat och sitt självbestämmande. Snaran har dock dragits åt från Peking. Nu har säkerhetslagar införts som i praktiken förstör alla tidigare möjligheter till öppenhet och pluralism. Det är brutalt. Det är tragiskt. Och det kräver att EU förmår åstadkomma mer än ännu ett kraftlöst uttalande. Sverige måste driva på. Det går inte att förklara för Kina att allt är som vanligt! Det krävs reaktion och aktion. Tillsammans med likatänkande länder.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram