USA Avslutar Hong Kongs Speciella Status

2020-06-30

På tal om att som vi sade i klippet från i fredags gällande att det skulle hända saker idag på tisdagen, så kan man ju säga att kastreringen av den Djupa Staten inte exakt bromsar in:

"Förenta staterna är tvungna att vidta denna åtgärd för att skydda USA: s nationella säkerhet. Vi kan inte längre skilja mellan exporten av kontrollerade föremål till Hong Kong eller Kina, och vi kan inte riskera att dessa föremål faller i händerna på Folkets Befrielsearmé, vars huvudsakliga syfte är att upprätthålla CCP: s diktatur på alla nödvändiga sätt ", sägs det av Mike Pompeo i uttalandet.

Lagstiftningen, med stöd av Hongkongs ledarskap, orsakade protester i staden, eftersom vissa invånare såg att det undergrävde deras friheter. Det drog alltså också på sig kritik och sanktioner från Förenta staterna, trots att Peking upprepade gånger konstaterade att frågan om Hong Kong är landets inre angelägenhet och inte bör störas.

Det kinesiska parlamentet antog enhälligt en nationell säkerhetslagstiftning för Hong Kong på tisdagmorgonen som förutsätter fängelse och påföljder för handlingar av vad den anser undertryck, isolering, terrorism eller utländsk samverkan som kan hota nationell säkerhet, enligt SCMP.

Vi tror dessutom att denna dag inte är slut ännu.....

US Secretary of State Mike Pompeo earlier denounced Beijing for "decreeing an end to freedom in Hong Kong", warning that the United States will treat Hong Kong as "just...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram