Inte Trovärdigt Nog

2020-06-29

De amerikanska underrättelsetjänsterna hittade inte någon information om Moskva som erbjöd belopp för angrepp på amerikanska trupper i Afghanistan som var tillräckligt trovärdiga för att informera honom eller hans vice president, sa USA: s president Donald Trump.

I ytterligare ett slag mot uppbollningen av anonymt anskaffade påståenden twittrade president Trump på söndagkvällen att de amerikanska underrättelsetjänsterna "just rapporterade till mig att de inte fann den här informationen trovärdig, och därför inte rapporterade den till mig eller [vice president Mike Pence]"

Kanske en annan tillverkad Russiagate, kanske från Fake News NYT, som vill få republikaner att se dåliga ut !!!

The US spy agencies did not find any intelligence about Moscow offering bounties on American troops in Afghanistan that were credible enough to inform him or his vice president, US President Donald Trump said.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram