De Ekonomiska Omständigheterna

2020-06-12
12 juni 2015

 

I ett samhälle med ett enskilt kontrollerat kreditbaserat system där räntekostnaden är historiskt låg och bankvinsterna historiskt höga, samtidigt med historiskt höga finansiella tillgångspriser och en stagnerande realekonomi, så måste människor nu börja förstå dessa parametrars samband, om de skall kunna adressera problemet och undvika monumental ofärd.

 
 
 
 
12 juni 2015 ·  

I ett samhälle med ett enskilt kontrollerat kreditbaserat system där räntekostnaden är historiskt låg och bankvinsterna historiskt höga, samtidigt med historiskt höga finansiella tillgångspriser och en stagnerande realekonomi, så måste människor nu börja förstå dessa parametrars samband, om de skall kunna adressera problemet och undvika monumental ofärd.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram