Onsdag 2020 06 10

2020-06-10

Onsdagsmys med Palmefrågan Följ denna och andra av De Frias Facebooksidor, följ carlnorberg.se och prenumerera på Youtubekanalen.

Detta och mycket mer avhandlas i dagens Onsdagsmys!

Att planeringen för Palme-mordet skulle ha skett i det dolda torde vara obestridligt, så frågan blir väl egentligen bara vilka det är som konspirerat gällande logistik och genomförande, och med avseende på den logistiska omfattningen förefaller kraven på resurser verka uteslutande för det stora flertalet organisationer. Det är svårt att värja sig från tanken att insatser av denna typ kan exekveras av någon annan part än underrättelsetjänstkollektivet.

Att Ebbe Carlsson på uppdrag av justitieminister Anna-Greta Lejon tillsammans med säkerhetspoliserna - Walter Kegö - och Jan-Henrik Barrling - smugglade in avlyssningsutrustning för att avlyssna Palmeutredningen - ett grovt brott mao - , borde måhända ge en fingervisning om vem som gjorde vad med vilket uppsåt - en operation som sedermera ledde fram till Anna-Greta Lejons hastiga avgång när det uppdagades. Att man dessutom satte en så "erfaren" mordutredare som Hans Holmer som ansvarig för utredningsinsatsen, skapar inte intrycket av att den uttryckta målsättningen verkligen var målet.

Lägger vi uppe på detta till den uppsjö med Investoranknutna människor som gått ur tiden på de mest suspekta vis, med allt ifrån Olof Palmes närmste man Bernt Carlsson i Lockerbieaffären där några Libyer fick skulden, och just Libyer utbildats i Sverige på de vapensystem som användes i denna nedskjutning - känt som Telubaffären - eller det faktum att hela utredningsgruppen som undersökte det s.k polisspåret i Palme-mordet alla var ombord på och gick under med Estonia, lämnar det inte mycket kvar av fantasin om vilka som rimligtvis har legat bakom denna konspiration, vem man nu än säger har levererat de dödande skotten.

Motiv finns där alldeles uppenbarligen många att välja emellan, om det så gällde avslöjanden i Boforsaffären med inblandning från Ghandi-familjen, militär smugglingsverksamhet via Sydafrika-Iran, eller Olof Palmes påstådda försök att närma sig Sovjet, men som oavsett kokar ner till något som inte skulle gynna det militärindustriella komplexet - den djupa staten.

Trump flyttar amerikansk militär personal från Tyskland och NATO blir sakta men säkert avvecklat precis som vi påtalat under många år nu. Polen säger sig istället vilja ha denna personal något Trump med stor sannolikhet kommer säga ja till, för att därefter diskutera ersättning för detta, och det lär naturligtvis bli populärt hos den polska befolkningen.

Investor-kontrollerade Nasdaq går också sitt öde till mötes här framöver, och de restriktioner som nu diskuteras kommer inte gynna dess ägare, allra minst Ericsson. Detta samtidigt då som ockerföretaget Klarna nu går ut och säger att man skall finansiera protesterna i USA. Seriöst!

Micke Pompeo passade på att tacka Sverige på vår nationaldag för våra insatser i allt från Afghanistan till Nordkorea, och vi anade inte alls den syrliga undertonen i detta, i förhållande till vad som nu spelar ut sig i USA i form av de upplopp som nu utspelar sig där. Att ANTIFA importerats dit av svenska intressen är nog ingenting som gått direkt obemärkt förbi något man med stor sannolikhet kommer använda för att terrorklassa organisationen i USA. Detta i sin tur går som vanligt att koppla tillbaka till BLM, George Soros, Open Society, Daniel Sachs, Wallenberg, Investor såsom deras springpojke Mathias Wåg.

Som vanligt får vi ingen som helst hjälp från sittande etablissemang med vår institutionaliserade korruption att sprida information som denna, varför det är upp till oss på horisontalplanet att nå de 3% enligt Paretos princip som kommer dra med sig 17% som kommer dra med sig resten. Betänk att ingen utifrån kommer vilja hjälpa oss när det visar sig från vilket land den djupa staten utgått ifrån, om vi inte är beredda att ställa oss upp själva!

Onsdagsmys med Palmefrågan Följ denna och andra av De Frias Facebooksidor, följ carlnorberg.se och prenumerera på Youtubekanalen.

Posted by Carl Norberg on Wednesday, June 10, 2020

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram