Med Eller Utan Testkoordinator

2020-06-03

De vet vad som nu kommer, mycket vÀl dessutom...

TS //

🍀Gick bra med masstester, jösses vad hĂ€nder, Ă€r det ingen som har koll , inte ens det mest transparenta företaget hade skött detta sĂ„ illa , pinsamt pĂ„ riktigt

Kenneth Johnsson Hur kan man kalla detta för nÄgot annat Àn sabotage ?
Carl Norberg Det Àr befolkningen sÄ Àr sÄ hjÀrndöd att den aldrig har begripit att StockholmsbyrÄkratin Àr sedan Oxenstiernas dagar, trots att han till och med Àr kÀnd för sina hjÀrntvÀttningsambitioner. genom " I Norrland hava vi ett Indien om vi rÀtt förstÄr att utnyttja det"

VÀldigt mÄnga vet att Wallenberg devis Àr att verka utan att synas och man mÄste vara extremt trögtÀnkt för att inte kunna rÀkna ut att ledarskap Àr att stÄ upp för sin berÀttelse i förhÄllande till verkligheten, men denna jÀvla girighet som driver befolkning, den Àr farlig pÄ riktigt.

Det rÄder förvirring om den svenska testkoordinatorn. Myndigheterna sÀger att Harriet Wallberg Àr kvar, sjÀlv sÀger hon till TV4Nyheterna att hon slutat.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare Àr Caroline Norberg.

Patreon

HÀr kan du visa ditt stöd genom att bli mÄnadsgivare pÄ Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare Àr Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram