Underrättelsetjänstens Skolverksamhet

2020-06-02

Med avseende på Stockholmsbyråkrati, Stockholmsskolan och Stockholmssyndrom, så är denna typ av moraliska tvivelaktigheter ingenting som förekommer överhuvudtaget i den finansiella humanistdemokratiska valutaregimen...

Storbritanniens GCHQ-spionagentur driver hemlighetsfulla "pedagogiska" program i dussintals skolor och sprider propaganda till barn så små som fyra år gamla, utan vetskap från föräldrar, har det avslöjats.
Underrättningsbyrån driver programmen i minst 40 skolor med tillgång till 22 000 barn som potentiellt kan bli spionerade, enligt en utredning från avklassificerade handlingar.

Bara det att andra länder faktiskt avklassificerar information som går regimen emot - till skillnad från här i Bananmonarkin - fullkomligt vrålar ut vad det handlar om.

Enligt undersökningswebbplatsen verkar GCHQ-tjänstemän själva i minst en av skolorna och föräldrar till de inblandade eleverna har inte gjorts medvetna om omfattningen av underrättelsetjänstens roll i de så kallade Cyber Schools Hub-programmen känd som 'CyberFirst'.

GCHQ beskriver programmen offentligt som att ge barn mellan 11 och 17 år chansen att uppleva "nya sätt att lära sig" i en "innovativ cybermiljö" och syftar till att använda skolverksamheten för att hjälpa till att rekrytera barn till cybersäkerhetsindustrin.

Britain’s GCHQ spy agency is running secretive “educational” programs in dozens of schools and disseminating propaganda to children as young as four years old, without the knowledge of parents, it’s been revealed.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram