Tysk Coronarapport

2020-06-01

Nämen så ända inihelvete jävla förargligt.....hur skall Tengil och Horhuset Rose&Bad hantera den här inte exakt häpnadsväckande situationen...

Vi har hört att exakt detta faktiskt har nämnts på många mysiga YT - klipp sedan länge, vi kunde ju liksom inte helt utesluta den möjligheten....

Farligheten hos Covid-19 överskattades: förmodligen överskred risken för det nya viruset inte den normala nivån.

De människor som dör från Corona är i huvudsak de som statistiskt skulle dö i år, eftersom de har kommit till slutet av sina liv och deras försvagade kroppar inte längre kan hantera någon slumpmässig vardaglig stress (inklusive de cirka 150 virus som för närvarande är i omlopp).

Inom ett kvartal har det inte varit mer än 250 000 dödsfall från Covid-19 över hela världen jämfört med 1,5 miljoner dödsfall [ 25 100 i Tyskland ] under influensavågen 2017/18.

Faran är uppenbarligen inte större än för många andra virus. Det finns inga bevis för att detta var mer än ett falskt larm.

En sammanfattning kan gå enligt dessa dessa linjer:

Under Corona-krisen har staten bevisat sig vara en av de största producenterna av Fake News.

Rapporten fokuserar på de "många och tunga konsekvenserna av Corona-åtgärderna" och varnar för att dessa är "allvarliga".

Fler människor dör på grund av statligt införda Corona-åtgärder än de dödas av viruset.

Den 93-sidiga rapporten med titeln "Analys av krishanteringen" har utarbetats av en vetenskaplig panel som utsetts av inrikesministeriet och sammansatt av externa medicinska experter från flera tyska universitet.

Rapporten var initiativet från en avdelning för inrikesministeriet som heter Unit KM4 och ansvarig för ”Skydd av kritisk infrastruktur”.

Det är också här den tyska tjänstemannen blåste i visselpipan, Stephen Kohn, arbetade (red), och där han läckte den till media.

Rapporternas författare utfärdade ett gemensamt pressmeddelande redan den 11: e maj och anklagade regeringen för att ha ignorerat expertråd och begärt att inrikesministern officiellt skulle kommentera experternas gemensamma uttalande:

”Terapeutiska och förebyggande åtgärder bör aldrig ge mer skada än själva sjukdomen. Deras mål bör vara att skydda riskgrupperna, utan att äventyra medicinsk vård och hela befolkningens hälsa, eftersom det tyvärr inträffar ”

"Vi inom vetenskaplig och medicinsk praxis upplever de sekundära skadorna av Corona-åtgärderna på våra patienter dagligen."

"Vi ber därför det federala inrikesministeriet att kommentera vårt pressmeddelande, och vi hoppas på en relevant diskussion om [Corona] -åtgärderna, en som leder till bästa möjliga lösning för hela befolkningen"

Germany’s federal government and mainstream media are engaged in damage control after a report that challenges the established Corona narrative leaked from the interior ministry...
https://www.ichbinanderermeinung.de/Dokument93.pdf?fbclid=IwAR0NAAb2TzY9bYS71FI9axHP29cK8dPqLkSqqf4Qjs2KybRq-xV5hNdecY4

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram