Huber & Clinton Foundation

2020-05-31

Sofia en solig morgon

" Så kliver Huber ut på banan snart?

Trump undrade var Huber tagit vägen.

För oss som hängt med i alla turer så kan vi gissa att när Huber nämns så är det Clinton foundation som kommer upp.

Wall street journal skrev om Clintons med Hillarys år som secretary of state att:

60 företag/lobbyister donerade 26 milljoner dollar till Clinton foundation.
44 av dessa företag deltog i filantropiska uppdrag med Clinton´s som värderades till 3,2 miljarder dollar. Dessa filantropiska projekt organiserades via Clinton global initiative.

Wall street journal pekade på att ibland kom donationerna efter att företagen hjälpte Clintons och ibland före - pay to play.

Clintons var inte så knussliga helt enkelt, bara pengarna rullade in så var allt frid och fröjd.

Conflict of interest skulle man kunna säga och eftersom allt kring Clinton Foundation är open source så behövdes det enbart hängivna utredare för att gräva fram bevisen.

Vi kommer ihåg när Tom Fitton med de två utredarna vittnade i kongressen.
Tanken/ryktet var att Huber skulle dykt upp vid detta men det gjorde han inte.
Det var ungefär då som Huber försvann ur flödet och gissningsvis var det inte för att det inte fanns något att utreda utan on the contrary... det fanns för många lösa ändar och mer att utreda.

Vi drar oss till minnes.
Huber - Arkansas - mydighetsplan som lastar kartongs med bevis.
Clintons har ett förflutet med skandaler som inte försvinner allt från White water till Benghazi.

Tom Fitton från Judicial Watch har slagits emot Clintons länge för vittnesmål och nu ser det ut som han och hans Judicial Watch som slåss på folkets sida för transparens vinner detta slag.
Hillary Clinton måste vittna vilket sätter henne i en jävla sits och därför slåss hon med allt hon har nu för att slippa.
Clinton menar nu att hon står ovanför lagen (hon säger inte det rakt ut men det är vad hon säger).
Ljuger hon under ed så vet rättsväsendet detta och hon åker dit - det blir rättslig påföljd och säger hon sanningen så åker hon dit - det blir rättslig påföljd.

Man skulle skämtsamt kunna säga att Bill Clinton (och även dottern) nu får välja om de vill slänga Hillary under bussen eller själva gå under med henne.
Det ligger förmodligen mer sanning i detta än att det bara är ett skämt.

På temat pay-to-play och Sverige och svenska företag så har Sverige varit ett av de mest trogna länderna och ligger ihop med Norges regering i topp som dem som donerat mest till Clinton foundation.

Så frågan är om Huber nu seglar ut på arenan igen med en utredning eller om det blir ett åtal.
Risken för det sistnämnda med tanke på Tom Fitton och utfrågningen i kongressen är att det är rättsliga efterspel då IRS är bland dem som blivit lurade på intäkter.

Om lagen ska verka lika för alla är väl frågan i slutänden...
Alternativet till det är att en elit inte lyder under lagen och kan vittja fickorna på vem de vill och sitta med så mycket makt i sina händer att de kan tvinga hela stater till underkastelse.
Lämpligt nog så sker ju nära på alla transakstioner numer elektroniskt och pappersspåret kommer inte gå att tvätta bort.
Vilka som svettas taggtråd och riskerar att dras med i Clintons potentiella rättsliga efterspel där bland annat IRS håller i taktpinnen får vi gissa oss till.

VAD har mainstream media i Sverige gett utryck för när det gäller Clintons? Ingenting faktiskt, det är underligt tyst och dem som trycker en enda bokstav om något är små spelare som inte har något att förlora på att göra det kan man lätt gissa.

Utöver de ekonomiska med Clitons så är Hillary själv djupt insyltad i #Obamagate ännu en historia som enligt svensk mainstream media inte existerar.
Det är faktiskt underligt hur ingenting alls av det som hela världen pratar om får nämnas i Sverige.
Det är lätt att få intrycket av att det vore dåligt för Sverige om folket skulle upptäcka att det förhöll sig på ett sätt som ej delgetts dem av svenska mediahus och vår statliga tvångsfinansierade media.

Endast Clintons förehavanden gör det enkelt att bli en konspirationsavslöjare. För Någon/Clintons har bakom ryggen på folket (då pratar vi hela värdens folk) konspirerat för att fylla egna fickor och gamar har det funnits gott om som vill tjäna sig en hacka på vägen. "

omvarlden.se
Om Hillary Clinton vinner presidentvalet i USA lägger presidentparet Bill…
Om Hillary Clinton vinner presidentvalet i USA lägger presidentparet Bill och Hillary Clinton ner sin egen sitftelses insamlingsverksamhet i Sverige. Postkodlotteriet kommer även plocka bort stiftelse

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram