Kinesiskt Flygägande

2020-05-25

Tadaaaaaa. ..

"Kinesiska intressen - ytterst regimen och det allstyrande kommunistpartiet - har nu aktier i flygbolaget Norwegian. Det har resulterat i skarpa kommentarer och avståndstagande. M verkar i Sveriges riksdag för lagstiftning som förhindrar fientliga uppköp av viktig verksamhet, särskilt betydelsefullt nu under pandemin. Skriver om detta i Svensk Tidskrift." - Hans Wallmark

Kontrollen över Arlanda anyone...

Kinesiska intressen - ytterst regimen och det allstyrande kommunistpartiet - har nu aktier i flygbolaget Norwegian. Det har resulterat i skarpa kommentarer och avståndstagande. M verkar i Sveriges riksdag för lagstiftning som förhindrar fientliga uppköp av viktig verksamhet, särskilt betydelsefullt nu under pandemin. Skriver om detta i Svensk Tidskrift.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram