Bekymrad Wallmark

2020-05-25

Motgångarna för Investors valutaregim lär ju inte minska framgent heller..

"I dag och den gångna helgen skulle Natos parlamentariska församling haft ordinarie vårsession i Kiev. Även partnerskapsländer tillåts stå värd (Sverige 2021!). Nu blev inget av på grund av pandemin. Beklagligt för det hade varit ett viktigt tillfälle att visa upp konsekvenserna av Rysslands krigföring mot Ukraina som pågått sedan 2014. Det finns skäl att bekymra sig över hur mycket annat som också hamnar i skuggan av Coronan: Slagen som riktas mot Hong Kongs frihet, brutaliteter och övergrepp i Syrien samt Maduros strypgrepp på Venezuela. Listan kan dessvärre göras längre." - Hans Wallmark.

I dag och den gångna helgen skulle Natos parlamentariska församling haft ordinarie vårsession i Kiev. Även partnerskapsländer tillåts stå värd (Sverige 2021!). Nu blev inget av på grund av pandemin. Beklagligt för det hade varit ett viktigt tillfälle att visa upp konsekvenserna av Rysslands krigföring mot Ukraina som pågått sedan 2014. Det finns skäl att bekymra sig över hur mycket annat som också hamnar i skuggan av Coronan: Slagen som riktas mot Hong Kongs frihet, brutaliteter och övergrepp i Syrien samt Maduros strypgrepp på Venezuela. Listan kan dessvärre göras längre.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram