Druvsur Wallmark

2020-05-23

Lite sura druvor från Wallmark. .

"TT intervjuade i går blandade storheter för kommentarer till att president Trump vill lämna avtalet kring Open Skies som möjliggör flygspaning för att följa militär upprustning och truppuppbyggnad. Utrikesministern hänvisar till tidigare Twitter. Robert Dalsjö tar chansen och pekar på de politiska riskerna med USAs frånträde. Och själv gavs jag möjlighet att varna för att viktigt säkerhetsnät slits sönder och att styrkan med sammanhållningen över Atlanten inte borde få gå förlorad."

TT intervjuade i går blandade storheter för kommentarer till att president Trump vill lämna avtalet kring Open Skies som möjliggör flygspaning för att följa militär upprustning och truppuppbyggnad. Utrikesministern hänvisar till tidigare Twitter. Robert Dalsjö tar chansen och pekar på de politiska riskerna med USAs frånträde. Och själv gavs jag möjlighet att varna för att viktigt säkerhetsnät slits sönder och att styrkan med sammanhållningen över Atlanten inte borde få gå förlorad.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram