Obama & Flynn

2020-05-10

Ja som sagts i mysen, och det var i princip det första vi såg - att Obama ställde en helt mossig fråga med avseende på att han skulle ha "plausible deniability" - dumjävel kort sagt.

”Varför är det så att Obama frågar Comey och Yates, hur ska vi behandla Michael Flynn? Varför ställer han den frågan till dem på ett privat möte på Oval Office? ” frågade Raymond Arroyo, som var värd för ”The Ingraham Angle” på fredagen.

"Många människor kommer inte ihåg, det var vid mötet som president Trump, det allra första mötet han hade med president Obama i Vita huset," fortsatte Sara Carter. ”När president Obama satte ett frö i president Trumps huvud och sa: Jag har bara en person som jag vill varna dig för, och det är Mike Flynn. Och anledningen till att de ville ha bort Mike Flynn var för att han var den enda i administrationen som verkligen förstod underrättelsetjänstkollektivet, och han skulle fånga dem alla och förstöra vad de gjorde, vad de försökte göra var att bryta isär administrationen och ta bort president Trump. ”

Watch the latest video at foxnews.com "This is a cabal of liars of the Obama administration senior officials," said Sara Carter, a Fox News contributor and host of "The Sara Carter Show" on Fox News's

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram