Ekobrott, Vadslagningsfirma & HSBC

2020-05-09

Mer på temat ekobrott - märkligt nog.....och HSBC inblandat.

Företaget Kambua International lockar svenskar att satsa pengar i en förvaltningsprodukt som bygger på vadslagning inom sport. Genom en unik mjukvara påstår sig Kambua uppnå en så hög träffsäkerhet, 70 procent, i sina speltips att kundernas avkastning hittills har varit 25 procent per år.

Enligt Kambua kan en ”unik mjukvara” tack vare intelligenta algoritmer identifiera spelmarknadens mest lämpliga objekt av alla dagliga idrottsevenemang.

Kambua International har via säljbolag representation i Sverige, Finland, Storbritannien och lustigt nog även de i......USA.

Som en del i marknadsföringen har Kambua satsat på sponsorprojekt, bland annat som huvudsponsor till hockeylaget Kalmar HC och Broberg/Söderhamn Bandy. Även golf finns med i sponsorverksamheten. Kambua uppger att det tidigare golfproffset Anders Forsbrand är en av bolagets representanter i USA.

Varför får vi för oss att Tiger Woods kan komma in i detta på ett bra sätt för honom och ett dåligt för Sverige....

Donald Trump spelar väl förresten golf....

Sparekonomen Joakim Bornold har följt vadslagningsbolaget under fler år. ”Det är mycket pengar som försvunnit i den här härvan och många kunder har drabbats”, säger han.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Lämna ett svar

Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram