Kollapsande Industri

2020-04-29

Den amerikanska oljeindustrin står inför en aldrig tidigare skådad kollaps, och eftersom den globala ekonomin står inför sin värsta lågkonjunktur sedan 1930-talet, så kommer industrin sannolikt inte att återhämta sig till nivåerna före kraschen.

Det är game-over för större delen av den amerikanska oljeindustrin. Priserna har kollapsat och lagringen är nästan full. Det enda alternativet för många producenter är att stänga in sina oljekällor. Det betyder ingen inkomst. De flesta har betydande skuld så konkurs är det nästa som kommer.

Peggy Noonan skrev i sin kolumn nyligen att ”detta är en aldrig tidigare skådad nivå av nationell ekonomisk katastrof; det blir inte större än detta. ” Det är den generella uppfattningen.

Det finns få ögonblick då vi verkligen kan säga att saker och ting är annorlunda nu. Det här är ett av dessa ögonblick. Vi vet inte vilken fruktansvärd form framtiden kan ta, vilket vilda djur som krälar mot Bethlehem för att födas.

Spelet är över för olja. Vi bör ägna all vår uppmärksamhet åt att rädda ekonomin.

Jag hoppas att vi lär oss att se vad som händer som en chans att förenkla och att lära oss att vara nöjda med inte mer än vad vi behöver. Det är osannolikt att vi kommer att ha mycket val.

rt.com
The US oil industry is facing an unprecedented collapse, and as the global…
The US oil industry is facing an unprecedented collapse, and as the global economy faces its worst recession since the 1930s, the industry isn’t likely to recover to pre-crash levels ever again.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram