Flynns Historia & Behandling

2020-04-29

Ja nu ser det ju onekligen milt uttryckt lite förargligt ut för myndigheten med denna hantering....

I oktober 2012 tillkännagav Flynn planer på att släppa sin utredning "VISION2020: Accelerating Change Through Integration", ett perspektiv på förändringar som han tror är nödvändiga för DIA i framtiden.

I juni 2013 blev Michael Flynn den första amerikanska officeren att få komma in i den ryska militära underrättelsetjänsten (GRU) huvudkontor i Moskva , dit han kom på inbjudan av GRU Chefen General Igor Sergun . Hans uppföljningsresa för att besöka GRU HQ som chef för DIA tilläts inte.....

Stefan Halper , som arbetade för tre republikanska presidenter och var en långvarig informatör för det amerikanska underrättelsetjänstkollektivet, hade ett möte i februari 2014 med Flynn på en underrättelsetjänstkonferens i London. Halper blev "så oroad" över Flynns nära anknytning till en rysk kvinna att en Halper-associerad uttryckte oro för amerikanska myndigheter att Flynn kan ha korrumperats av den ryska underrättelsetjänsten. Flynn tvingades ut ur DIA sex månader senare, även om offentliga förklaringar vid den tiden gjorde gällande andra skäl för hans borttagning, inklusive hans ledarstil och syn på islam. Halper blev senare en central figur i bedrägeriet Spygate , ett förlopp som initierades av president Donald Trump som hävdade att FBI hade planterat en spion i sin kampanj 2016.

Enligt vad Flynn uttalade i en sista intervju som DIA-direktör, kände han sig som en ensam röst när han tänkte att USA var mindre säker mot hotet om islamisk terrorism 2014 än det var före attackerna den 9/11; Han fortsatte att tro att han blev pressad till pension för ifrågasättande av Obama-administrationens offentliga berättelse om att Al Qaida var nära att besegras. Journalisten Seymour Hersh skrev att "Flynn bekräftade [för Hersh] att hans byrå hade skickat en ständig ström av klassificerade varningar ... om de svåra konsekvenserna av att avsätta [Syriens President] Assad" Flynn berättade att hans byrå producerade underrättelsesrapporter som indikerade att radikala islamister var den främsta styrkan i den syriska upproren och" att Turkiet tittade åt andra hållet när det gäller tillväxten av den islamiska staten i Syrien ".

Enligt Flynn, dessa rapporter "fick enormt motstånd från Obama-administrationen", som han kände "inte ville höra sanningen". Enligt före detta DIA-tjänstemannen W. Patrick Lang : "Flynn ådrog sig Vita husets vrede genom att insistera på att säga sanningen om Syrien ... de sparkade ut honom. Han skulle dock inte komma att hålla tyst. " I en intervju med Al Jazeera kritiserade Flynn Obama-administrationen för dess försening med att stödja oppositionen i Syrien,och andra extremistiska krafter: "När du inte kommer in och hjälper någon, kommer de att hitta andra sätt att uppnå sina mål" och att "vi borde ha gjort mer tidigare i denna ansträngning, du vet, än vi gjorde. "

Flynn gick i pension från den amerikanska armén med 33 års tjänst den 7 augusti 2014.

Så det var igång långt före att han blev Nationell säkerhetsrådgivare till Donald Trump och han vet var liken ligger begravda.

militaryveteransofdisqus.org
Interesting ThingsFormer Flynn Counsel Finds 6800 New Pages of.. Posted April 28, 2020April 28, 2020 AuntiE Former Flynn Counsel Finds…
Interesting ThingsFormer Flynn Counsel Finds 6800 New Pages of.. Posted April 28, 2020April 28, 2020 AuntiE Former Flynn Counsel Finds 6,800 New Pages of Evidence Not Turned Over – Judge Sullivan is Not Amused…Former Flynn Counsel Finds 6,800 New Pages of Evidence Not Turned Over – Judge Sul...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram