Kritiserat Gemensamt Uttalande

2020-04-28

"There has been so much death in this country. It could have been stopped and it could have been stopped short, but somebody a long time ago it seems decided not to do it that way and the whole world is suffering because of it. 184 countries at least."

Sade Donald Trump på presskonferensen inatt.

NWO infördes i det dolda i och med krigsslutet och Bretton Woods och idag har Kina en mycket hög Ericssondensitet i sin telekominfrastruktur, Ryssland har en stor, mycket snabbt växande och USA har en i princip uteslutande sådan densitet.

Så i vad som verkar vara ett mycket oskyldigt uttalande, utfärdade USA och Ryssland ett gemensamt jubileumsuttalande för helgen av mötet 1945 med amerikanska och ryska trupper på Elbe-floden och sade att det visade att nationerna "övervinner sina skillnader i strävan efter en större sak."

Avsikten är påpassligt nog att likna den gemensamma fienden då - som nu, den Djupa Statens Nazi-Tyskland 1945, med den nuvarande "fienden" av coronavirus-pandemin och föreslå att USA och Ryssland återigen skulle kunna sätta skillnader åt sidan för att arbeta tillsammans i denna nya kris - och anledningen till dess uppkomst..

Det är också anmärkningsvärt att USA och Ryssland är de två stora parterna som motstår FN: s krav på ett globalt kristillstånd för pandemin, men de kan fortfarande hitta en gemensam grund med varandra. Detta kan antyda att hela samtalet om enhet inte kan gå förlorat för dem, även om det tar några människor utanför deras komfortzon.

Det verkar vara en särskilt betydelsefull prognos för de som har farit med lögn av enorma proportioner....

" Den ryska statschefen noterade dock att han redan kan berätta att 75-årsjubileet för segern över Nazi-Tyskland kommer att bli den viktigaste händelsen 2020."

Den sammanfaller ju nära i tiden i tiden med en viss redovisning att situationen för amerikansk telekominfrastruktur....

"As the Russian president explained, one needs to carefully analyse the events of the passing year in order to gauge the impact of said events on the country as a whole and on individual people specifically."

"The Spirit of the Elbe" är ett exempel på hur våra länder kan lägga undan skillnader, bygga förtroende och samarbeta i strävan efter en större sak, " sa USA: s president Donald Trump och den ryska presidenten Vladimir Putin i ett gemensamt uttalande den 25 april . - RFE / RL

Innocuous statement on “overcoming differences in pursuit of a greater cause” sent Russia hawks into a frenzy...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram