Kim Jong-Uns Eventuella Hälsotillstånd

2020-04-28

Nordkoreas ledare Kim Jong-Un kan befinna sig i ett ”vegetativt tillstånd” efter en hjärt- och kärloperation – eller rent av vara död. Detta enligt rykten som florerar i kinesisk, japansk och sydkoreansk media som bland annat hela den svenska presstitutions apparaten skriver om.

Kim Jong-Un har inte setts på bild på två veckor. I förra veckan kom uppgifter om att han opererats och återhämtade sig – och en dag uppgav källor till både Reuters och The Guardian att ett kinesiskt läkarteam skickats till Nordkorea.

Nu är det kris i bordellen....

A South Korean minister has addressed the death rumors surrounding the North’s leader, explaining his disappearance by the desire to shield him from Covid-19. Seoul has “confident” intelligence quashing the speculation, he said.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram