GW Om Hagens Gripande

2020-04-28

Ja om den filosofiskt materialistiske giganten LGW uttrycker följande, så finns det väl all till anledning till att tro att den Norska polisen kom något politiskt känsligt spå spåren i princip omgående och att man först nu har kommit fram till hur detta skall kunna hanteras på ett sätt som på bästa sätt leder i önskad riktning.

Leif GW Persson säger att polisen förmodligen redan från början misstänkt Tom Hagens potentiella inblandning.

– Sådana som han är ju en klassiker i sådana här sammanhang, säger han och fortsätter:

– Om frun försvinner då ska du ju verkligen se till att vända ut och in på deras närstående – och maken är ju nummer ett, den givna misstänkta i utgångsläget.

Varför tror du att det har tagit så lång tid innan man har agerat mot Tom Hagen?

– Jag vet inte. Norsk kriminalpolis har inte ingett något större förtroende hos mig genom åren, och jag har haft goda kontakter med dem. De är inte de vassaste knivarna i lådan.

Han menar kanske att de inte är lika pekunjärt orienterade för sin egen personliga bekräftelses skull, vilket naturligtvis är helt upp till individen själv. Men frågan är väl då också möjligen vad som är det för samhället mer tillämpliga när det kommer till att vara verksam inom rättssystemet.

För att vara ytterligare lite vänlig i saken och för att travestera kontroversen mellan filosofisk materialism och filosofisk idealism, så kan vi väl uttrycka det som att Leif lägger sig vinn om att aldrig framstå som annat än praktiskt orienterad.

expressen.se
Leif GW Persson säger att han tror att norska polisen har mycket goda…
Leif GW Persson säger att han tror att norska polisen har mycket goda anledningar att gripa Tom Hagen. Den norske miljardären, 70, greps i dag, tisdag, i samband med utredningen av hans fru Anne-Elisabeth Hagens försvinnande. – Om man griper en sådan som Hagen i ett sådant här ärende, då f...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram