Tegnell & Kinesisk Mysticism

2020-04-08

Ja är det inte märkligt.....

"Kina har fått utstå mycket och har utvecklat stor kunskap om viruset. Vi arbetar tätt ihop", skriver Donald Trump på Twitter.

"Den senaste tidens svårigheter beror på att ett fåtal svenskar på ett brutalt vis lägger sig i Kinas inre angelägenheter".- sade ju Peking.

"Det ska inte vara brist på pengar som stoppar den här smittspridningen," - sade Magdalena Andersson, som ansvarig politisk ekonomisk galjonsfigur för Valutaregimen.

I samma stund som karantänen hävdes fylldes tågstationen av människor.

Från och med natten mot onsdag fick alla friska invånare i Wuhan tillåtelse att resa därifrån. Den kinesiska mångmiljonstaden, där det nya coronaviruset först upptäcktes, har varit stängd i över två månader.

Vad som nu händer med smittspridningen i området är av stort intresse för den fortsatta strategin i Sverige, menar statsepidemiologen Anders Tegnell.

– Det är förstås spännande eftersom vi alla undrar om befolkningen nu är så immun så att det inte kan komma tillbaka längre, eller om man åter får nya fall när man lättar på allt, säger han till SvD.

– Det är jättesvårt att veta om de har uppnått flockimmunitet. Det finns en del som tror det. Men för att veta det så måste man göra en studie där man kontrollerar hur mycket antikroppar man har i blodet hos en slumpmässigt utvald del av befolkningen. Det har av någon anledning inte gjorts.

Sverige har efterfrågat sådana studier från Wuhan men utan framgång, uppger Tegnell.

– Vi har upprepade gånger skickat frågan till WHO om inte det är på gång. Men vi får inga riktiga svar på det. Hur stor del av befolkningen som är immun har väldigt stor betydelse för hur man ska tänka fortsättningsvis.

svd.se
Wuhan lyfter sin karantän och Kina har börjat återgå till det normala sedan…
Wuhan lyfter sin karantän och Kina har börjat återgå till det normala sedan smittspridningen och dödstalen sjunkit kraftigt. Men kan man lita på statistiken? Statsepidemiologen Anders Tegnell efterlyser nya siffror som kan bli avgörande för den fortsatta svenska strategin.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram