Judicial Watch & Clinton

2020-04-07

SS //

" Sidney Powell Flynns advokat påpekade att Weiners laptop är viktigt och den måste undersökas, presidenten måste se till att det görs.
Där finns Hilarys mail och hon insinuerade att det fanns annat på den också.

Nu kommer Judicial Watch som är folkets "watchdog" ut och ber folk att gå in på deras sida och läsa in sig. Weiners laptop kommer upp igen.
JW har hittat hemliga mail på denna laptop.

JW har också gjort tidslinje efter tidslinje i frågan om Hillarys mail och FBI:s agerande, samt 302:s och FISA:s.

Hillary Clinton från sin sida slåss nu med näbbar och klor för att slippa vittna. Gissar jag rätt kommer hon misslyckas och klanen Clinton går emot sitt slut.

Detta med Clintons mail är en riktig träskaffär och jag råder alla att göra det jobb som inte journalister gör och börja läsa på om denna story.
Den innefattar allt från vapensmuggling, attack på ambassaden i Benghazi till korruption som är så utbredd att exakt alla oberoende av partifärg borde kunna enas bakom att när politiker löper amok tjänar sig själva framför folket som valde dem så ska de avlägsnas från sin position och ställas till svars.

För Sverige som har en hel del kärlek och handhjärtan i bagaget till Clintonklanen och vi har till och med politiker som fått toppjobb inom Clinton foundation borde vara extra vaksamma på denna historia eftersom vår media mörkar den.

Intervjun med Sidney Powell hittar du här. Ta dig tiden på riktigt alltså det är viktigt. https://youtu.be/LTV1Y_QuZOM

https://youtu.be/90MXHkLFROE?t=1680

Donate today! ►https://www.judicialwatch.org/donate/thank-youtube/ Subscribe on YouTube! ► http://jwatch.us/subscribe Check out our website ► http://www.judi...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram