Flödande Oljemarknad

2020-04-01

Efter Trumps kommentarer i går kväll sade Ryssland att landet inte är i samtal med Saudiarabien om situationen på oljemarknaden och president Vladimir Putin har inga omedelbara planer på att prata med det saudiarabiska ledarskapet, även om Moskva förblir öppet för samtal, berättade Kremlens talesman Dmitrij Peskov för reportrar vid konferenssamtal.

"Rysk sida välkomnar traditionellt en ömsesidig dialog och samarbete för att stabilisera energimarknaderna" sade Peskov och tilllade att "våra förbindelser med Saudiarabien förblir på en hög nivå. Naturligtvis kan vi ha vissa meningsskiljaktigheter, men i allmänhet tillåter våra bilaterala förbindelser med Saudiarabien oss att agera effektivt när det finns ett sådant behov. "

Saudi Arabia has flooded the market as it warned it would less than a month ago, with Saudi Aramco’s oil supply surpassed 12 million bpd on the first day of April

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram