Koordinerad Saudisk Olja

2020-03-08

Med Jimpa-Limpa hemma från flyersutdelning i Turkiet och när MbS just har frihetsberövat delar av den Saudiska Djupa Staten...

Det kommer liksom som vore det helt utan planering och koordination, nära nog som vore en en rent tursamt tillkommen händad else...

Men för de som i alla fall har begripit så mycket som att tur är när omständigheter kommer till förberedelse, så ter sig detta inte fullt så oförklarligt och ja, kanske ter det sig rent av som en konsekvens av en långsiktig strategisk planering, koordinerad mellan de parter som motverkar den Djupa Staten.

Ryssland anser samordning med Saudiarabien som ett nödvändigt element för att säkerställa säkerheten i Mellanöstern och Nordafrika, sade Putin. Detta tycks Donald Trump också anse vara nödvändigt

I början på Oktober förra året så undertecknade Ryssland och Saudiarabien över 20 dokument i samband med president Vladimir Putins besök i Riyadh, inklusive stadgan för ett långsiktigt samarbete mellan Organisationen för oljeexporterande länder (OPEC) OCH oljeproducenter utan kartell.

Dessutom undertecknades en avsiktsförklaring mellan Rysslands statliga rymdföretag Roscosmos och Saudiska rymdkommissionen om samarbete för finansiering av rymdutforskning och det globala satellitsystemet GLONASS för navigering.

President Putin och kronprins Mohammed bin Salman bin Abdulaziz Al Saud har alltså träffats flera gånger för samtal i den saudiarabiska huvudstaden Riyadh och i Moskva.

Enligt Kreml-assistenten Yury Ushakov inkluderar dagordningen för besöken samtal med saudiska topptjänstemän och fokuserar på Syrien, Yemen och situationen i Persiska viken, samt bilateralt samarbete inom försvars- och energisektorn.

Men svenskar talar om Invandringen och att Jimmy skall rädda landet så att allt kan bli som förr......

Vi gissar att Investors geopolitiska delaktighet kommer att begränsas ytterligare, om vi uttrycker oss lite mjukt.....

MbS Widens Purge: Dozens Of Royals And Army Officers Swept Up After Powerful Princes Arrested
zerohedge.com
MbS Widens Purge: Dozens Of Royals And Army Officers Swept Up After…

MbS Widens Purge: Dozens Of Royals And Army Officers Swept Up After Powerful Princes Arrested

G20: Putin and Saudi crown prince high five - BBC News
youtube.com
G20: Putin and Saudi crown prince high five - BBC News

G20: Putin and Saudi crown prince high five - BBC News

Att MbS faktiskt har haft lite att göra med Hariri - Lebanon, är kanske lite för mycket att smälta för många fortfarande, men banker och täckningskvoter är ju i alla fall mer enkla storheter att komma ihåg och om vi lägger ihop detta Euroobligationshaveri med att Libanons ekonomiska åklagare just har fryst tillgångarna för 20 libanesiska banker, säger deras toppchefer och styrelsemedlemmar, statliga medier och rättsliga källor.

Domare Ali Ibrahim meddelade centralbanken och landets bankförening, genom statens nyhetsbyrå NNA på torsdagen, utan att namnge bankerna.

Den libanesiska tv-Al-Jadeed släppte emellertid listan över banker som utsätts för frysningen, och den inkluderar några av de största bankerna i Libanon, till exempel: Bank Audi; Blom Bank; Byblos Bank; Fransabank; och Bank Med.

Libanon står inför oöverträffade ekonomiska och finansiella påfrestningar, som kom i huvudet förra året när kapitalinflödet avtog och protester utbröt mot en regerande elit som anklagades för att ha kastat landet i kris.

https://www.middleeasteye.net/.../lebanons-financial...

Lebanon's financial prosecutor freezes assets of 20 banks
middleeasteye.net
Lebanon's financial prosecutor freezes assets of 20 banks

Lebanon's financial prosecutor freezes assets of 20 banks

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram