14 Månader Kvar I Afghanistan

2020-03-01

Det måste väl ändå vara dåligt...

Förutom de negativa effekterna för den amerikanska befolkningen, med att amerikanska soldater inte kommer att dö och skadas i samma omfattning så kommer ju kostnaderna att minska dramatiskt.

På den negativa sidan finns vidare att opiumhandeln kommer att gå ner dramatiskt, eftersom det tullbefriade militära fraktflyget inte kommer att kunna upprätthålla volymen på transiteringen.

En ytterligare synnerligen negativ effekt är att Narcodollarfunktionen kommer att bli mer instabil och krympande, vilket kommer att drabba de banker som tvättar pengar i dessa sammanhang. Det är dåligt!

Han måste vara totalt galen och maktberusad som gör på det här viset, men nu är det i alla fall bevisat bortom alla tvivel att Donald Trump är galen och gillar att bränna barns gosedjur och att tortera hemlösa hundvalpar!

Washington and its allies plan to pull all of their troops out of Afghanistan within 14 months if commitments under the planned US-Taliban deal are implemented in full, the joint US-Afghan document says.

https://www.washingtonexaminer.com/policy/defense-national-security/us-signs-taliban-deal-to-begin-withdrawal-and-new-afghan-peace-talks?utm_source=breaking_push&utm_medium=app&utm_campaign=push_notifications&fbclid=IwAR11XK6cMRo2MaIih2e2VJotfPctJiICTSvcPGuEGM-yEcZRnAkSR9z1mSQ

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram