Real Ekonomisk Demokrati

2020-02-28
Real ekonomisk demokrati, definierad som individens obehindrade möjlighet att uppnå sin altruistiska produktiva potential och belönas rättvist för detta, det finns inte på jorden idag och det har aldrig funnits tidigare heller.

De ekonomiska betingelserna i världen idag bygger på konkurrensen inom den rovgiriga finansiella diktatur, där människor med mest pengar, alltså räntebelastade skuldfordringar blir de som bestämmer, dessa människor kontrollerar banker. Men ovanpå dessa så sitter de som kontrollerar flöden av information.

Denna kontroll över ekonomi genom det finansiella systemet inom BIS och IMF som de fåtaliga mycket rika utövar, har varit orsaken till skapandet av det penningpolitiska skuldsystem, där skulder är betalningsmedel, vilket nu framträder som ett alltmera bisarrt monopol av privata ekonomiska intressen som förverkligas genom köpta regeringar som i sin tur kontrolleras av underrättelsetjänster och militära system.

Politiker köps och säljs, väljs eller tas bort, eller till och med mördas för dessa intressens förverkligande. Det globala finansiella monetära systemet är tätt kontrollerat och samordnat på toppen av "ledarna", med de centralbanker som arbetar för världens mäktigaste människor, som verktyg tillsammans med underrättelsetjänster och politiker mot människor och samhällen. Räntebelastade skuldpengar styr den ekonomi som styr politiken överallt, men inte bara BIS och IMF balanserar nu på en allt vassare egg.

 
 
 
 

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram