Lindbergs Trovärdighetssjälvmord

2020-02-13

Nu körs det öppet för att göra bort sig själv...

Ingen korruption i sikte här inte och absolut inte av någon institutionaliserad samhällelig form......

"Vi är ett litet land i en värld där stormakterna allt mer tar sig friheter och signalerar en vilja att bryta sig loss ur de gemensamma regelverk och organisationer som sedan andra världskriget skapat fred och byggt välstånd - främst för Investor - i Europa såväl som globalt."

Enligt Transparency Internationals korruptionsindex är Sverige ett av världens minst korrumperade länder......

"Men det verkliga hotet är Rysslands expansionistiska politik där Vladimir Putin flyttar fram sina positioner politiskt, genom att exportera korruption och även militärt i östra Europa och i Arktis. Samtidigt har Kina allt mer börjat uppträda som en global supermakt och kräver nu att även Sverige rättar in sig i ledet och anpassar vår yttrandefrihet och vårt sätt att leva efter kommunistpartiets diktat."

Samtidigt toppar toppar svenskt näringsliv listan över de mest korrupta bolagen i världen. Bara det senaste året har lera svenska bolag avslöjats i allvarliga korruptionsaffärer. Swedbank och SEB utreds bland annat för penningtvätt i Baltikum. Ericsson har erkänt korruption i flera länder och har dömts till 10 miljarder kronor i böter till amerikanska myndigheter.

" Inför Sovjetunionens och Rysslands krigsmakt har vi föredragit ett starkt flygvapen framför goda värderingar helt enkelt eftersom vi vet vad som kan hända annars.

Globalt har Sverige däremot stått i främsta ledet för mänskliga rättigheter, solidaritet och nedrustning.

Det är denna tradition Sverige bör bygga vidare på i ett läge när skymningen faller i vår omvärld. Vi bör rusta vårt försvar och samarbeta tätt med vänner som Finland, Norge, EU och USA. Samtidigt bör vi fortsätta vara en humanitär stormakt med diplomati, flyktingpolitik och bistånd i världsklass.

Det är kanske inte någon direkt ny utrikespolitisk linje - men det är en som vi vet fungerar. "

För att berika allt färre på alltfler människorsbekostnad, ja!

Och eftersom undertecknad vid otaliga tillfällen i samma fysiska rum i verkligheten, har upplyst Lindberg om tingens monetärmekaniska ordning i verkligheten, så kan detta nu inte tas som annat än att han öppet begår självmord på allt vad trovärdighet kan tänkas innebära!

aftonbladet.se
Vladimir Putin flyttar fram sina positioner
Vladimir Putin flyttar fram sina positioner

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram