Ukraina

2020-02-11

Denna är bra - vi har beskrivit detta återkommande på denna sida - men några detaljer kan justeras.

En sådan detalj är att efter tömningen av privatbank så dumpade Kolomoisky Privatbank i knät på Poroshenko, men man gjorde så att det såg ut som att det var tvärtom - att bankens togs i beslag eftersom det ger ett mer seriöst intryck av Ukraina - efter det att den var tömd. Det amerikanska utrikesdepartementet var naturligtvis införstådda med Kolomoiskys roll i saken eftersom den gick ut på att hålla igång konflikten i Novorussia - Östra Ukraina, Donetsk och Lugansk.

Men vad som är mer tragikomiskt för svenskt vidkommande, det är ju att frågan om var de där 800 miljonerna som Stefan Löfven så skyndsamt lånade ut tog vägen,, snart också kommer att visa sig i ljuset av verkligheten....

Bland annat så här har vi förklarat delar av detta förlopp tidigare:

" Nazzejuden Igor Kolomoisky minsann, ja det är väl knappast särskilt lyckat att ha tagit emot pengar av honom i dagens läge.....

Vi postulerade i tidernas begynnelse att Ukraina skulle bli den politska skådeplatsen för uppdagandet av den svenska Djupa Statens roll i det geopolitiska spelet.

Så häng med nu igen med avseende på innehållet i artikeln:

Burisma Group grundades 2002 av den ukrainska affärsmannen Mykola Zlochevsky och Nikolay Lysin [ uk ]. Nu ägs det av Mykola Zlochevskyi [Storbritannien], som var minister för naturresurser under Viktor Janukovitj . Zlochevsky återvände till Ukraina i februari 2018 efter att korruptionsundersökningarna av hans Burisma Holdings hade avslutats i december 2017 utan några anklagelser mot honom.

Så, myten om att Zlochevsky var Hunter Biden's chef och välgörare vid Burisma är inte bara i "nyheter" - i maffiamedierna som kontrolleras av den Djupa Staten som kontrollerar CIA, som kontrollerar USA: s stora "nyhets" -media , utan det är också i webben: s viktigaste encyklopedi, Wikipedia, som inte bara redigeras av CIA , utan också till viss del har skrivits av CIA på uppdrag av någon.....

Zelensky, innan han blev Ukrainas president, hade varit stjärnan i en populär komedi-serie på ukrainsk TV som sändes av Igor Kolomoiskys 1 + 1 mediegrupp. Den 19 maj 2014 publicerade Forbes en chockerande ärlig artikel av Vladimir Golstein, "Varför allt du har läst om Ukraina är fel" , som nämnde om Kolomoysky,

Hans affärsinnehav inkluderar den största ukrainska mediekoncernen, "1 + 1 Media", nyhetsbyrån "Unian", såväl som olika webbplatser är vad som gör det möjligt för honom att piska upp den allmänna opinionen till en anti-Putin-frenesi. Andrew Higgins från The New York Times publicerade en berättelse med rubriken "Bland Ukrainas judar är den större oron Putin, Not Pogroms", som berömmer Kolomoisky för att ha gjort Dnepropetrovsk till "världens största judiska samhällscentrum" tillsammans med "ett högteknologiskt Förintelsemuseet. ”Higgins konstaterar dock att museet“ skyler över den känsliga frågan om hur vissa ukrainska nationalister samarbetade med nazister.

Vem som i grund och botten utifrån gedigen erfarenhet har planerat hela detta Ukraina spektakel och som dessutom helt garanterat har kunnat avlyssna Zelenskys samtal om inte annat från den Ukrainska sidan på kommunikationen med Donald Trump......och det är minsann inte Igor Kolomoisky....

Nej, det är uppenbarligen någon ännu lite högre upp i den geopolitiska hierarkin..någon som befinner sig ovanför Soros och Clinton - kopplingar till Sullivan Cromwell och namnet Weil är ibland besvärande...

Så det är ju i alla fall inte heller inte Per Anders Åslund den svenske "experten" som planerat någonting av detta, han är född 1952 och är svensk nationalekonom... Åslund är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och ekonomie doktor från Oxfords Universitet. Professor i nationalekonomi, Rysslands- och Östeuropaanalytiker vid Atlantic Council, Washington, DC, och adjungerad professor vid Georgetown University. Nej, han är bara en ytterligare nyttig idiot med opinionsbildning på agendan.

Men varför då ens ta upp honom i detta?

Jo, för Anders Åslund är anställd av Victor Pinchuk, en ukrainsk oligark med bank-, media- och stålintressen, som länge varit en "konkurrent" för Kolomoisky. Åslund, alltså en tidigare svensk regeringstjänsteman, har arbetat för amerikanska tankesmedjor som finansieras av Pinchuk. Åslund är nu på Atlantic Council i Washington, DC. Rådet listar Pinchuks stiftelse som givare upp till $ 500 000 i finansiering för forskning, inklusive Åslunds lön. USA: s utrikesdepartement, British Foreign Office och faktiskt, så är också George Soros Foundation noterad som stor givare.

Han - Åslund - är helt enkelt en riktig jävla stolle och ingenting annat och är precis som Soros någon som springer med annans bud.

Nazzejuden Kolomoisky och hans kopplingar till Clintonsoroslojalismen, kan man ju därför med viss fördel googla lite på även gällande Ukrainska Privat Bank och Swedbank – på tal om penningtvätt som ännu inte har kommit upp i ljuset av verkligheten….Det blir ju liksom Sverige om och om igen längs tidsaxlarna, hur man än vrider och vänder på den här saken...Löfven lånade ut en knapp miljard och så vidare med militära och polisiära samarbeten..och Poroschenko kom hit på besök.

Så återigen på tal om NAtional ZIonistiska materialistiska preferenser, i detta fall alltså Nazistjuden Kolomoisky.
Tänker alla lika – jag skall ha alla tillgångarna – så tänker ingen alls, vilket gjorde det hela dömt att gå åt helvete. Den Djupa Staten skulle aldrig hinna i tid

Zelensky kanske annars nu skulle kunna vara rädd för att om han fullföljer Trumps begäran, så kan hans egen stora välgörare, Kolomoysky, hamna i fängelse någonstans; och Trump kanske skulle vara rädd för att om han pressar Zelensky på det (som han inte gjorde, men som demokraterna säger att han gjorde), så kommer hela den Djupa Staten - inte bara det demokratiska partiets miljardärer, utan också då de republikanska - att bli Trumps fiender och hans chanser i återvalet 2020 kommer därför att minska noll? Nu är det ju alldeles uppenbarligen inte på så vis och det beror på att det alltså är större byten i sikte, vilket alltså inte länken beskriver i sig och då vill man då rakt inte ha en massa tidigare samtal mellan statschefer....

Dessutom är det så att det visade sig, bankens "största aktieägare" hade fattat ett "kollektivt beslut" om att systematiskt plundra banken. Man etablerade skalbolag utomlands och på olika platser i Ukraina – många var registrerade i bostadslägenheter i staden Kharkov – företag som de själva kontrollerade. De utfärdade sedan massiva lån till sig själva och i huvudsak i kontanter. Mycket märkligt att man inte ens försökte föra över pengarna via bankernas telekominfrastruktur....

Så idag inte bara misstänker man längre att många av företagen och deras aktieägare kontrollerades indirekt av huvudägaren till Privatbank, Igor Kolomoisky. Men det var minsann inte precis det enda som Kolomoisky kontrollerade utan att synas. Han kontrollerade alltså Burisma Holdings också och det måste döljas för att inte leda till direkt Obama administrationen, det skulle bli katastrof med AIPAC i Washington.

Nästa steg för Kolomoisky var därför att helt enkelt ringa upp Poroshenko och dumpa hela institution – och alla dess skulder – på ukrainska skattebetalarna. Annars kollapsar hela systemet. Och eftersom Ukraina finansieras av världen via IMF, dumpade de skulden på resten av världen också och där i det momentet bröts den Djupa Staten i Ukraina samman.

Detta är dock utåt sett inget mindre än ett vanligt pre-mediterat rån. Även i dagligt tal kallat för konspiration - planering!

Beteendet hos dessa skamlösa brottslingar var ett säkert tecken på att även Ukrainas pro-europeiska elit har gett upp allt hopp om att rädda landet. Planen hade ödelagts av obotlig korruption och politisk extremism, för att då bara inte tala om en statskupp och ett efterföljande inbördeskrig. Någonting jättebra tyckte ju Carl Bildt.

I grund och botten, Kolomoisky och hans vänner har beslutat att ta ut det sista av Ukraina och inte lyda givna direktiv, men de har inte fullt ut förstått att det har funnits och finns större bakomliggande tänkande krafter än deras egen girighet i rörelse.

De beter sig som råttor gör som flyr ett sjunkande skepp. Och det ukrainska folket kommer att vara de som lämnas utan livbåtar när det går till botten.

Så gissa hur det kommer att bli i Sverige….som har TRE (3)! särskilda ambassadörer i Ukraina, varav två har varit statsministrar i Sverige och den tredje varit ställföreträdande generalsekreterare för det nu konkursmässiga FN….."

YOUTUBE.COM
The media and the Left drove the narrative from the start on the July 25 phone call between President Trump and Ukrainian President Zelensky. They wanted us ...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram