2020-01-31

Kan då detta möjligen vara en del i saken...

På tal om strategisk planering, länders centrala-nervsystem och monopolsituationer, ja och då naturligtvis Five-Eyes.

Huawei uteslöts från Australiens snabba nationella bredbandsnätverk 2012 och från dess supersnabba 5G-nätverk 2018. Företaget säger att det aldrig hade chansen att diskutera ”gränserna” som företaget skulle behöva hålla för att utnyttja den australiska marknaden. Detta kanske Börje Ekholm vet någonting om?

Storbritanniens beslut att tillåta Huawei att spela en begränsad roll i sin 5G-utveckling har, märkligt nog redan tidigare, uppmuntrat företaget att försöka vända ett förbud mot att utveckla den lovande tekniken i Australien, som är en gammal brittisk kronkoloni..

Märkligt även att något av dessa alternativ som krävs för en mer diversifierad marknad och bryta beroendet av Huaweis teknologi i UK, aldrig omnämns öppet, för att bara inte tala om alla de företag som verkar och har verkat på den diversifierade marknad som vi väl har och har haft? Vi har ju trots allt redan nu fungerande system som tillhandahålls av någon, som uppenbarligen klarar av att avlyssna olika saker?
Five Eyes existerar ju trots allt, uppenbarligen.

Ja, det där med att ha utländska företag som kontrollerar landets centrala nervsystem är ju inget som någon egentligen kan tycka verkar rimligt ur ett nationellt säkerhetsperspektiv - och allra minst underrättelsetjänsterna då kanske?
Så länderna inom Five-Eyes är inte narkotiskt Ericssonberoende, eller....

Så, man måste alltså samverka för att effektivt motverka sådana informationsövertag från Djupt korrumperande intressen, ingen nämnd och ingen glömd här..

Det är ju givetvis inte alls så käckt om ett företag öppet skulle ha ett teknologiskt stryptag på hela länder ändå, så om flera länder samfällt upplever ett sådant dolt problem, ja då är nog koordinerad samverkan en rätt hyfsat given strategi. Skulle samma telekomföretags ägarstruktur dessutom kontrollera kraftförsörjningen i dessa länder helt eller delvis, ja då har vi en situation som är minst sagt svårhanterlig...

Sedan får dessa länder naturligtvis vända sig om efter någon annans teknologi och vems denna teknologi då skulle kunna vara, det kanske Börje Ekholm vänligen kan förklara genom att exempelvis upplysa om när Ericsson etablerade sig i UK och hur många han ser framför sig där angående 5g-landskapet.

Så det där femögda kollektivet verkar absolut vara av icke ringa betydelse, för lustigt nog så har det ju också ett sjätte, mer dolt, öga sedan senast 1954 - ett öga som praktiskt nog sitter på kontrollen över den telekominfrastruktur som de andra länderna är blinda förutan, varibland Australien råkar vara ett sådant land.

Detta handlar handlar alltså inte bara om att Australien nu försöker ta sig ur Investors strypgrepp och att det faktiskt inte bara bara är att spela detta rakt. Som sagt:

"Vi måste bli lite mer sofistikerade än så."

ASIATIMES.COM
Washington abandons long-expected rules to tighten controls on export of components to telecom giant Huawei
Washington abandons long-expected rules to tighten controls on export of components to telecom giant Huawei

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram