Krugmans Demoner

2020-01-30

..och Klokman han vet minsann, det har han nämligen papper på, med kungligt sigill och allt!!!

Han har ju nämligen fått det allra finaste guldgrävarspänstpriset, det där som delas ut av Nisses Butik på Brunkebergsåsen, till pompa och ståt i Hans Majonaise Borgarkungens fulla andedräkt - den allra finaste varmluften med andra ord.

För att fylla sin roll som charlatan, shaman och estradör, så krävs dock mellan varven, alldeles särskilt dramatiska utspel.

Så i kraft av all denna välförtjänta och värdefulla trovärdighet, så brukar Klokman mellan varven söka igenom sin dator för att se om någon elak typ har planterat barnporr på hårddisken och när så är fallet,så faller han själv inte sällan ut i vildsinta tirader av anklagelser mot de visserligen okända men ändå illasinnade i motståndarlaget och nu har turen alltså åter kommit till det politiska motståndarlaget som är - ja exakt och precis demoner....

Vems demoner som Klokman projicerar ut.........

RT.COM
New York Times columnist and Nobel laureate Paul Krugman has doubled down on denouncing the Republican Party as “bad people,” insisting that there’s nothing wrong with “demonizing” opponents who “actually are demons.”

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram