AfS & Kasselstrand

2020-01-29

På tal om AfS och Gustav Kasselstrand, så här skriver han:

"Man kan självklart kritisera Wallenbergsfären, men det är knappast de som ligger bakom att Sverige har massinvandring. Utländska globalister som George Soros, eller inhemska globalister som Carl Bildt, har bara fört med sig skada för Sverige. Wallenbergsfären har byggt upp framgångsrika svenska industriföretag som anställt tiotusentals personer. Vi ska självklart vara stolta över dessa bolag som i flera fall blivit lite av kronjuveler för vårt lands näringsliv. Därmed inte sagt att jag är någon anhängare av Wallenbergsfären, men heller inte någon uttalad motståndare.

Jag kommer med konkreta lösningar på Sveriges problem, som en omfattande återvandring, EU-utträde m.m.

Angående fractional reserve banking, om det är det du menar, så är det enkelt att förstå att alternativet full reserve banking vore förödande för kunderna och att ingen bank någonsin kan drivas på det sättet. Däremot ser jag gärna betydligt större begränsningar i bankers utlåning för att stoppa lånekarusellen, till exempel genom högre kapitaltäckningskrav hos bankerna, amorteringskrav för bolånekunderna, borttagna ränteavdrag (finns med i AfS program) m.m."

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram