Greta & Det Svenskt Hyllade Socialpsykologiskt Kulturella Arvet

2020-01-02

Vad är det för jävla manschauvinistssvin som inte unnar Sankta Greta hennes 16-årsnöjen...Mee2, kvinnlig frigjordhet och den kvinnliga orgasmen är ju faktiskt en del av det socialpsykologiskt kulturella arv som Sverige hyllar så högt..

The teenage activist from Sweden, who inspired student eco-protests around the globe, has been named the person of the year 2019 by TIME, so her name inevitably popped up in the chitchat during a two-hour special British comedy show The Last Leg on 31 December. The turn it took, however, seemed a bi...
SPUTNIKNEWS.COM
The teenage activist from Sweden, who inspired student eco-protests around the globe, has been named the person of the year 2019 by TIME, so her name inevitably popped up in the chitchat during a two-hour special British comedy show The Last Leg on 31 December. The turn it took, however, seemed a bi...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram