USA:s Ambassad I Irak

2019-12-31

Har man sett nu kommer den där ambassaden upp i ljuset av verkligheten igen!

Effekterna av flyginsatsen tycks ju bli helt fel, eller...är det kanske riggat?

Nu är det nog hög tid att minska den möjliga exponeringen av en annars kommande bevisning..

Rapporterna om sprängningen kommer efter att tidigare så beordrade USA: s utrikesdepartement återkallande av icke-akuta regeringstjänstemän från den amerikanska ambassaden i Bagdad och konsulatet i Erbil. Dessutom uppmanade amerikanska utrikesdepartementet amerikanska medborgare att ställa in sina besök i Irak på grund av hot i regionen som är kopplade till "terrorism, kidnappning och väpnad konflikt".

Ja dessa har ju dirigerats från den ambassaden tidigare.

Ja det kommer mer:

”Vi har en otrolig och dyr militärbas byggd i Irak. Den är perfekt beläget för att titta på olika delar av oroliga Mellanöstern snarare än att dra sig ur”

Ja antingen så begriper ju Donald Trump att det globala valutafinansiella systemet är skuldmättat och att det ovillkorligen kommer att haverera eller så begriper han det inte, det är inte svårare än så och detta ger hela den geopolitiska utvecklingsimplikationen, bara punkt slut! Kanske begriper han även någonting mer…

Den hemliga amerikanska tillgången – den Djupa Statens tillgång – på vapen till jihadistiska grupper för att störta Bashar al-Assad och hans sekulära , icke-sekteristiska Baathistparti, är en hemlig operation – eller den var i alla fall en gång, precis som det amerikanska Utrikesdepartementets Bagdad ambassads verksamhet är och att ambassaden även är operationens huvudkontor.

Denna världens största ambassad ligger i den gröna zonen och befästs av tre lager väggar, en ytterligare barriär av betongplattor följt av taggtrådsstängsel och en barriär av sandsäckar. Det täcker ett område på 104 hektar, sex gånger större än FN: s högkvarter i New York och tio gånger större än den nya ambassaden som Washington bygger i Peking – som bara är 10 hektar.

USA: s ambassad i Peking är det näst största utomeuropeiska byggprojektet i utrikesdepartementets historia – och den 104-hektar stora amerikanska ambassaden i Irak är den största.

Så, USAs största diplomatiska uppdrag är omgivet av höga betongväggar, är färgad i svart, brunt och grått och är helt isolerad från sin omgivning. … Förenta staterna tillkännagav för flera månader sedan att mellan diplomater och anställda skulle ambassaden omfatta 16 000 personer.

Mer än en miljon kilogram last sändes från Bagdad till olika delar av världen, avslöjar de amerikanska ambassadernas upphandlingsdokument.

Mystiska fraktsändningar till och från den amerikanska ambassaden i Bagdad och andra amerikanska ambassader och konsulat runt om i världen har avslöjats i Wikileaks databas. Anskaffningsorder för amerikanska ambassader är offentliga dokument, men Wikileaks ställer dem i en sökbar databas som gör det enklare att analysera.

Databasen som visar den världsomspännande amerikanska ambassadens order av varor och tjänster avslöjar Bagdad som ett post- och fraktcenter för tonvis med gods. Margot och Peter lär ju förresten ha varit där när en svensk Hercules med MP5:or fastnade i Baghdad…

Även om militär frakt kan förväntas mellan USA och Irak så visar register att ambassader över hela Europa, Asien, Mellanöstern, Amerika och Afrika alla tar emot och skickar leveranser till och från Bagdad också.

Enligt Wikileaks databas skickades order till mer än 540 ton gods till USA i maj 2018. Samma dokument visar andra huvudsakliga leveransdestinationer inklusive 120 ton frakt till Europa och 24 ton till Sydafrika, Sydamerika och Centralafrika respektive. …Narcodollar…

De mest korrupta delarna av den amerikanska administrationen är vanligtvis i militären, eftersom hela försvarsdepartementet inte granskas alls. Det är istället ett avsiktligt skapat enormt ekonomiskt svart hål, även för de allra flesta amerikanska senatorer och kongress representanter, och till och med för USA: s president. Endast medlemmar i den amerikanska Djupa Staten kan ha en ungefärlig uppfattning om hur mycket pengar som går ”förlorade” i det hålet. När allt är den Djupa Staten så blir den inte alls ansvarig för allmänheten. Eftersom det fungerar i hemlighet kan det inte bli så, som när Karimova enligt domen inte kunde mutas av Telia, BTW.

Konsekvenserna av den Djupa Staten kan emellertid bli offentliga och kan motsätta sig vad som framgår av offentligt tillgängliga dokument och offentliga uttalanden, som har blivit utsända till allmänheten av pressen. I alla länder där den Djupa Staten reglerar sådana motsättningar mellan offentliga påståenden och de faktiska resultaten är det så vanligt att det knappast nämns som nyheter, om och när de ens nämns alls.

Hur sannolikt är det då, att den amerikanska Bagdad-ambassaden tjänar den amerikanska allmänheten? Den tjänar verkligen inte den irakiska allmänheten. Men den tjänar folket – vem de än är – som kontrollerar den amerikanska regeringen. Och det är den Djupa Staten. Det är verkligheten, men vad som främjas i medierna är fantasier. Och detta är den fantasi, som främjas mest, den kallas ”västerländsk demokrati” . Fråga bara den Djupa Staten och den kommer att berätta allt om det. Det gör den alltid, alltid eftersom den verkar utan att synas.

Leif Grönroos Dom har nu evakuerat ambassaden och det brinner. Hoppas dom hittar intressanta dokument där.....

Carl Norberg Den informationen var med all säkerhet redan säkrad och nu måste underrättelsetjänsttillgångarna säkras mot informationsläckage....
https://www.rt.com/news/477170-protests-baghdad-iraq-iran-strikes/
Ja tänk så fel det kan bli, med ett snabbt och ovillkorligt evakueringsbeslut.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram