Systematiskt Cirkelskydd

2019-12-28

För att förstå varför det inte finns någon i FBI: s eller SÄPOS administrativa mittnivå som agerar på temat att blåsa i en visselpipa, så krävs ett bakgrundsperspektiv som tittar på helheten av korruption. Institutionerna skyddar sig själva; och ja, det skyddet gäller den interna dynamiken.

Tidigare biträdande justitieminister Rod Rosenstein var korrumperad. Han kanske inte har börjat som korrumperad, men hans handlingar i tjänsten skapade en smutsig röra och vad gäller svenska justitieministrar med samma moraliska orientering så är den listans längd bara vad den är.

Specialagent Peter Strzok, smutsig. FBI-advokat Kevin Clinesmith, smutsig. FBI advokat Lisa Page, smutsig. FBI media spox Michael Kortan, smutsig. James Comey, Andrew McCabe och James Baker, smutsiga-smutsiga-smutsiga. Lyckligtvis sparkas alla dessa ... men hur är det med tillsyns-specialagenten Joseph Pientka (SSA1)? Pientka framstod tydligt som smutsig av IG Horowitz-rapporten, om missbruk av FISA och är ändå anställd; ger fortfarande täckning.

Så vad gör Horowitz exakt? Kanske leder korruptionssaneringsmaskin som kommer med viljan att vara rättvis efter Bondo-applikationsteamet?

Att allt detta i sin brutala totalitet är anledningen till att vi inte har sett några ärliga FBI-visselpipor komma fram.

Det finns ingen som står upp för dem som blåser i visselpipan på mellanchefsnivå ... så är systemet uppbyggt med uppsåt och det är flera resor värre i Sverige.

Varje dag vi ägnar oss åt att uppröras över vad DOJ och FBI gjorde 2016 och 2017, är en ytterligare dag som justitieminister Bill Barr inte hålls ansvarig för allt detta som pågår i det nuvarande DOJ och FBI, en korruption som stirrar honom i ansiktet när han borstar tänderna varje morgon.

Om vi hade en fungerande fjärde statsmakt kunde så ingen av dessa korrupta tjänstemän överleva granskningen av utredningsmedierna. Tyvärr, i den korrupta administrativa staten * spelar * bara pressen, det handlar faktiskt om pressen .... den absorberar pressen ... det fäster pressens livskraft på sin egen position ... det gör pressen till del av den korrupta processen.

Pressen kan inte vända sig mot den korrupta administrativa staten utan att avslöja sin egen skyldighet, deltagande och brist på trovärdighet ... Det är en skyddande cirkel.

The FBI and Department of Justice will protect their own, and the press will play along...
ZEROHEDGE.COM
The FBI and Department of Justice will protect their own, and the press will play along...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram