Effekt Tillsammans

2019-12-01

P.F.//

För att sälja vapen fordras krig och väpnade konflikter, industri och fordon för bränsle, näringsfattig kost för mat, diagnoser, vacciner och sjukdomar för fler och mer läkemedel, livegna för större lån, oro för undsättning, nödställda för nödhjälp, media och telekom för informationskontroll och datauppsamling om allt och av alla, för att styra allmänhetens opinion att vilja fortsätta försvara det som vi nu gör, det som nu pågår, som pågått länge.

Så vi har ingen anledning att ifrågasätta och omvärdera oss och våra uppfattningar om vad som är bra med Borg, Marjasin, Merkel, Hitler, Churchill, Bush, Hitlary, Obomba, Lööf , Maud, Löfvén, GP, Bildt, Zuckerberg, Spectre, Gates, Macron, Eliasson, Soros, Wallenberg, Åkesson, Van Der Kwast med många, många fler i resumén över personer som på olika sätt är eller varit i framträdande roller vars uppgift sagts vara att göra världen till en bättre plats för alla?

Men nä, varför skulle de... så kan de väl inte göra...vi ville ju, jag trodde ju...nej fy, jag vet att det där är för hemskt att tänka så, det törs jag inte tro på, vad måste jag göra då som jag slipper om jag inte tror på vad jag faktiskt ser..?

Tillsammans har vi just den effekten på det som sker - vi låter det ske men vad skulle hända om alla gjorde helt om och utsatte den här världen för nya tvivel?
Vi har den effekt vi har tillsammans och den är all effekt som någonsin kommer att finnas och någonsin kommer att behövas.
Så har det alltid varit och det börjar i mig för mig och i dig för dig.
Att slå sitt slag för den tillvaro man föredrar kommer varje individ att minnas om sig själv, och de tillfällen man vet att man inte gjorde det när man visste att man borde..

2A3BF072-9562-43B8-957E-B8DCEBF252D4.jpeg

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram