I Häxmästarens Informationsmarinad

2019-11-09

När information återupprepat visas i allt omkring dig, tenderar du att acceptera den och ta den för given. Du befinner dig omgiven av den och ditt undermedvetna absorberar och blir nedsänkt i klimatet av repetitiva idéer. Dessa idéer blir och utgör ursprunget till dina tankar. Det är där dina önskningar, åsikter och perspektiv föds.

För att få kontroll över vårt medvetande, måste vi lära oss hur man modererar egna fördomar - a.k.a värderingar som vi fått inbyggda i hjärnans betingade funktioner, vad som som vi kallar för boxen. Vi tillåter en hel uppsjö av illusioner att stå mellan oss själva och vår verkliga förmåga till en mer sanningsenlig bedömning av verkligheten. Denna snedvridning är visserligen tröstande, den förenklar, men det är bara det att det är först genom att ha sett genom dessa formaterade - förvrängande illusioner som vi kan nå verkligt befriande av våra tankars fjättrande bojor. Bara då kan människan komma närmare att få en glimt av den universella ordningen, och själv utgöra en  medveten del i denna.

Sunt förnuft definierar nu att vi i själva verket lever i ett neo-feodalt samhälle byggt på ekonomisk skuldsättning och mentalt slaveri.

Ur vilket politiskt, kulturellt eller ekonomiskt perspektiv som helst så är nationer i väst i total ovillkorlig nedgång och social upplösning. De historiska dygderna av skapande arbete, individuellt fritt tänkande och en gemensam kulturell integritet - synkronicitet samt historiska mänskliga principer är borta. Inte enbart beroende på informationssamhällets etablering, utan istället är det faktiskt så att detta, vårt nu, är vår enda återstående chans att öka den allmänna medvetenheten i en tillräcklig omfattning för att kunna skapa en förändring.

Humanistiskt goda värderingar har underminerats och ersatts av en betoning på vinstmaximering, skenande kollektiv materialism och ett konsumtionsdrivet samhälle för att stilla det finansiella kreditbaserade systemets inneboende matematiska natur som springer ur räntekostnadstillväxtens allt högre krav på berikande av en allt mindre och allt rikare elit.

Västerländska samhällen har förlorat de sista resterna av sin verkliga mänskliga själ på vägen. Den främsta orsaken är att tidigare politiska ledningar av enskilda europeiska nationer, så ofullkomliga som de var, har adjungerats och tagits över av denna korrupta och AngloZionistiska egennyttiga finansiella maktelit som använder sin kontroll över vad de kallar för demokrati genom ekonomi, utifrån sin kontroll över skapandet av pengar, för att köpa bestämmande och inflytande över ”representativa” regeringar i flesta västerländska nationer.

Definitionen av dumhet är att till givna förutsättningar upprepa ett beteende och förvänta sig olika utfall och paradoxalt nog var det så att skaparen av det kreditbaserade valutafinansiella systemet med BIS, som är centralbankernas centralbank, var en bankZionist som hette Hjalmar Schacht, vilken allt som oftast var centralbankchef eller riksekonomiminister i Tyskland från mitten på 1920 talet fram till och med tredje kvartalet 1937. Denna människofientliga och illasinnade individ kallades för Häxmästaren, precis som vår egen Anders Borg kallades av systemet senare.

Vidare så skickade förresten denne trevlige Coubertinske idrottstyp Schacht brev lite hit och dit, det var på den tiden som posten kom - fungerade, och här är ett exempel från processerna i Nürnberg efter andra världskriget. Hjalmar Schacht, uttryckte sig i ett brev till en Herr A. Hitler i november 1932:

” It seems as if our attempt to collect a number of signatures from business circles for this purpose
(your becoming Chancellor) was not altogether in vain “

En gång är ingen gång, två gånger är en gong gong - Ring a Bell ?

3F7BE314-591A-477B-ACAB-A6D58B775BEB.jpeg

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram