Eftertanke

2019-10-29

Om visdom är helat lidande så borde vi också i konsekvensens namn av vår egen historieskrivning, kunna räkna ut vilka som har bibringats större umbärande och lidande och grundat på vilka intressens nyttomaximerande syften. Vi borde dessutom kunna klara av att inse att ingen människa kan förstå någon annan människa bättre än sig själv och att vägen framåt därför måste gå genom ökad förståelse för egna känslogrundande värderingar, större medvetet medvetande. Bristen på vår egen eftertanke är den felande länken, den saknade pusselbiten.

Vi blir presenterade som en kollektiv vilja, men vi blir inte representerade för vad vi själva som individer vill tillsammans, så vi släpper vårt engagemang till dess att situationen bli outhärdlig. Vi hålls förslavade med alltfler inkräktande lagar som är förnedrande för vår rationella förmåga som självständigt tänkande suveräna utvecklade individer.

Hur är detta på något sätt ett självstyrande – demokratiskt – samhälle? Det är det inte! Vi har låtit oss fångas in av en grupp bedrägliga människor förklädda till ledare, som drivna av sin materiella egennytta som ser ut att styra, men vår ekonomi styrs genom den mekaniska kontrollen av våra betalningsmedel och betalningsflöden och det är vad som styr all politik - kosmetisk polityr som krävs för att göra det oacceptabla acceptabelt.

Vår patologiskt militärindustriberoende militär har skändat vårt lands befolkning till förmån för Den Djupa Statens intressen. Det krävs nu därför att vi genom upplysning till ökad förståelse tar tillbaka den finansiella, politiska och ekonomiska kontrollen över samhället och samtidigt behandlar möjliga befolkningsförrädare på ett lämpligt sätt för att avskräcka eller avhålla från eventuella framtida förnyade försök. För den som uppriktigt söker förlåtelse genom botgöring måste också få den, annars gör vi oss själva till vad vi säger oss försöka motverka och vi kommer att upprepa historien.

Detta är vår skyldighet återgälda och vår betalning framåt för den gåva som vi fått, men som vi på grund av självförakt, initialt misslyckades med att att respektera i tillräcklig utsträckning och som därför blir vårt straff.

För närvarande styrs och upprätthålls västvärldens utrikes- och penningpolitik fortfarande av denna centrala maktkonfiguration för penninghandel och kontroll över betalningsflöden – för kontroll av strategiska naturresursflöden. Dettta är nu helt uppenbart med tanke på att de politiska målen alltid främst förenas med de ledande bankernas intressen, medan deras politiska konsekvenser är breda, hålls de otydliga och numera är till och med långsiktigt motstridiga. Det hela blir ännu mer uppenbart när olika politiska momentum i ljuset av verkligheten uppsåtligt etableras för att ur ett strategiskt utvecklingsperspektiv kunna leda tillbaka in i finansekonomiskt kontrollerande och för bankerna hanterbara konsekvenser.

Vad jag menar med det är, att när samma inrikespolitik omfamnas av alla västerländska nationer och gör att de uppenbart verkliga konsekvenserna av inrikespolitiken går från att vara försumbara, som här i Sverige, till att främst syfta till att möta eftersökta geopolitiska och ekonomiska effekter ute i Europa och i Mellanöstern. Eftersom att om de utrikespolitiska besluten framgent bland västerländska länder öppet skulle ge de hårda inrikespolitiska konsekvenserna, av en sådan politik, så skulle detta förhindra dessa respektive nationer från att stödja sådana politiska beslut, se bara på Tyskland. Men utrikespolitiken motiverar nu alltmer inrikespolitiken och klichén om vårt exportberoende ser därför också i ljuset av verkligheten allt mer ut som det korthus som den är. Vi måste stödja terroristbekämpningen fast vi själva skapar terrorister till alla avgörande delar. Vi måste bekämpa nassister fast vi själva gjorde vad vi gjorde i upptakten till WW2 och så vidare. Det saknas minsann inte exempel. Det är tvärtom hela vägen.

Men denna politik stöds alltså ändå, för om inte av folket i dessa länder, så av ländernas respektive av den Djupa Staten kontrollerade politiska klasser, som ändå därmed måste konstateras som en slags marionettpolitisk centralmakt, konstant motverkande ländernas egentliga egna intresse och istället verkande för den centrala styrande Djupa Statens maktkonfiguation. Sverige förlorar uppenbarligen ekonomiskt på att motverka Ryssland, men vi gör det likafullt ändå.

För vi är mättade av kontrollerad medial propaganda som skulle få oss att tro på löftet om en ny era av materiellt välstånd, vilket för alltid måste vara vårt eftersträvade mål om inte systemet skall haverera, på en ändlig planet, detta kommer att uppnås när den ryska björnen, som har märkts ut som en av världens topp tre faror, sitter säkert instängd i en trång bur med ganska utslagna tänder och utan klor. Och så leder legenden vidare till att den alltså slutligen blir vår militära förmåga som kommer att kväsa och begränsa det ryska folket, som tydligen dessutom numera uppenbarligen är en vida mer, om inte närmast en i jämförelse helt klarsynt, person, vilken ställs inför ett allt mer skränande dårhus mot sin vilja, av dem som påstår sig ha ”moralisk auktoritet” att göra detta i namnet av vad de säger vara allra bäst för alla, dessutom utan att på minsta vis kunna leda denna intellektuella materialistiska kollektivistiska materia – härdsmälta – numera till någonting som helst annat än helt uppenbara logiska felslut.

Men om det inte vore för Vladimir Putin och Donald Trump så skulle all propaganda och aggression nu istället vara pekande mot de av oss här i landet, som ännu inte är villiga att avstå våra naturliga rättigheter till frihet till de som tror att de har en naturlig rätt att ta dessa rättigheter ifrån oss. Kort sagt, så skulle våra liv i Sverige helt sakna möjlig tro på känslor av frihet och mänskliga rättigheter som det utlovades till oss av naturen för att mänskligheten skall kunna fortleva på längre sikt.

1EF5261D-0A30-403E-9A11-F64FAD674AA8

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram