Den Djupa Staten & Rysk Gas

2019-09-30

Det finns som sagt en oligark bakom Burisma Holdnings och det är mer än mest rimligt att den som i allmänhet omtalas i saken, bara är en front för Igor Kolomoisky.

Kolomoiskys kopplingar till PrivatBank och Swedbank gällande penningtvätt är milt uttryckt omfattande. Men Kolomoisky är numera på kant med den Djupa Staten vilket inte minst syns på plundringen av PrivatBank där man inte använde sig av telekominfrastrukturen för att slussa undan pengar, utan istället tog ut kontanter.

Vid den tiden var Hunter Biden, nu 49, och Christopher Heinz, styvson till dåvarande utrikesminister John Kerry, delägare i Rosemont Seneca Partners, ett privatkapitalföretag på 2,4 miljarder dollar. Heinz rumskamrat, Devon Archer, var chef för företaget. Våren 2014 anslöt sig Biden och Archer till styrelsen för Burisma Holdings, ett ukrainskt gasföretag som stod i centrum för en brittisk penningtvättsutredning. Under det nästkommande året betalade Burisma enligt uppgift Biden och Archers företag över 3 miljoner dollar som slussades via Lettland till Cypern

Därefter togs både Hunter Biden och Devon Archer bort från Burismas styrelse och ersattes av en fyra-personers styrelse, som på något mystiskt sätt plötsligt hade ingått sedan maj 2013 (som fortfarande var efter det att Zlochevsky utåt sett inte längre kontrollerade företaget) Alan Apter, Sullivan & Cromwell ( ! ), Merrill Lynch, Morgan Stanley och Renaissance Capital. Apter blev nu ”styrelsens ordförande”. Här är de andra tre styrelseledamöterna: Aleksander Kwaśniewski var president för Republiken Polen från 1995 till 2005 och Kwaśniewski var också medlem av Atlantpaktsrådet (Nato: s PR-gren), och av Bilderberg Group. Joseph Cofer Black var chef för CIA: s Counterterrorist Center (1999-2002) och ambassadör i stort för terrorism (2002-2004), medan president George W. Bush ljög Amerika fullt med skit för att få invadera Irak, och Black blev därefter vice ordförande på Blackwater Worldwide (nu Academi), som Bush-regeringen anlitade för att utbilda och beväpna legosoldater för att hjälpa erövra Irak. (Blackwater / Academi ägs av Erik Prince, bror till Betsy DeVos av Amway-förmögenheten, som är Trumps utbildningsminister och Prince är också en personlig vän till Trump. Obamas regering anlitade också Blackwater / Academi för att döda självständighetskämpar i den Dnepr Donets Basin , där Burisma äger utvinningsrättigheter för gas.) och den fjärde direktören Karina Zlochevska, som knappast kan identifieras, men faktiskt är dotter till Mykola Zlochevsky . Med andra ord: Zlochevsky förblir antagligen som minoritetsägare i företaget och hon representerar hans intressen där.

Praktiskt taget hela den västra pressen hävdar dock helt enkelt att Mykola Zlochevsky äger Burisma Holdings och förde Biden ombord på skutan och var hans chef; emellertid har det aldrig synts från någon av dessa "nyhetsrapporter" några bevis eller dokumentation på att det är sant - ingenting som några källor som någon kan förlita sig på, kan uttryckas koppla till att dokumentera annat än att detta var Kolomoyskys företag. Ingenting alls.

Detta är viktigt - är det Zlochevsky eller Kolomoysky? - eftersom Zlochevsky var förknippad med Ukrainas tidigare regering och dess president Viktor Janukovitj, som den amerikanska regeringen hade störtat i en operation som inleddes 2011 och som slutade mycket framgångsrikt i februari 2014 med den amerikanska regeringens Victoria Nuland den 27 januari 2014 som berättade för USA: s ambassadör i Ukraina för att få ”Yats” Yatsenyuk utnämnd till att driva landet så snart Janukovitj framgångsrikt störtats - vilket hände mindre än en månad senare, under 20-22 februari - och Yatsenyuk fick sedan utnämningen den 26 februari för att driva landet. precis som Obamas agent Nuland hade instruerat om.

Zlochevsky flydde från landet eftersom han hade varit politiskt allierad med Janukovitj, som också flydde från landet. Obamas regering försökte ständigt få Zlochevsky åtalad för påstådd korruption, men Zlochevsky hade sålt företaget till Kolomoysky redan innan Obama tog över Ukraina. Det är inte alls tydligt att Hunter Biden någonsin hade så mycket som ens träffat Zlochevsky.

Inga medier säger dock att Kolomoysky ägde företaget och var dess chef. Antagandet där är alltid att Zlochevsky behövde åtalas - inte att Kolomoysky behövde det. Kolomoysky skrivs helt enkelt ur bilden helt och hållet - av en anledning kan man utgå ifrån!!!

Och här har vi den!

Kolomoysky själv hade installerats av Obama-administrationens ukrainska agenter som guvernör i Dnipropetrovsk- regionen i Ukraina, där hans cirka 5 miljarder dollar ekonomiska imperium baserades och som i dess norra del sträcker sig in i Dnieper Donets Basin, där Burisma äger borrningsrättigheterna för gas. Som den sista detaljen indikerar, Basin "är den största olje- och gasproducerande regionen i Ukraina som står för cirka 90 procent av Ukrainas produktion och enligt EIA kan ha "42 ton skiffergasresurser som tekniskt kan återvinnas från 197 tcf riskerad skiffergas i plats. ” Den artikeln, från webbplatsen Zero Hedge, sammanfattar:

I ett nötskal har Ukraina (eller snarare dess marionettmästare ) beslutat att låta ingen kris (iscensatt eller på annat sätt) eller snarare inbördeskrig, gå till spillo, och medan striderna rasar runt hela världen hjälper de ukrainska trupperna att installera skiffergasproduktionsutrustning nära den östra ukrainska staden Slavyansk, som bombades och besköts [av den Obama-installerade regeringen] under de tre föregående månaderna, enligt lokala invånare citerade av Itar Tass. Anledningen till förväxlingen? Under fredstid förväntades processen ta många år, under vilka Europa skulle vara under Putins energidiktatur. Men kasta in ett inbördeskrig och få kommer att märka något, för att inte tala om att en process som förväntades ta nästan ett decennium om inte längre, medan han hanterar breda populära invändningar mot fracking, istället kan vara klar på månader!

Den Djupa Staten och Rysk gas med andra ord i grund och botten.

YOUTUBE.COM
Stephen Miller, senior adviser to President Trump, joins Chris Wallace on 'Fox News Sunday.' FOX News operates the FOX News Channel (FNC), FOX Business Netwo...

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram