Oförändrat Tuggande

2019-09-27

Det har verkligen förändrats. ..not.

27 september 2012

6C8211C6-417A-44F2-B63E-905002A1F1DE.jpeg

En lite naiv tanke för många, som egentligen är fullkomligt uppenbart logisk, är att det är det organiska födoämnesbehovet som skall verka styrande för födoämnesintaget.

Om man skall vara rättvis, när det kommer till uppehälle, så finns det gott om billiga kalorier i den moderna världen. Människor kan vara undernärda på modern mat, men de kommer inte att svälta ihjäl. I värsta fall äter människor sig sin egen väg till en livsmedels koma eller någon medicinsk kris.

Tyvärr är det alltmera så att människor bedövar underskotten av sin själsliga tillvaro med hjälp av mat som en form av terapi, istället för att ägna sig åt egen eftertanke i form av självbetraktelse för att därigenom förändra sin självbild och komma till ett minskat behov av detta eviga tuggande i tid och otid som både belastar den egna organismen såväl som den omgivande naturen i en fullkomligt onödig och dessutom i princip alltigenom onödig omfattning.

Denna utveckling måste nu vändas.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram