Landet Utan Konspirationer & Konspiratörer

2019-09-02

Naaaawh...

I ett land där den ledande finansfamiljen lever under mottot och devisen - att verka utan att synas, så kan det helt enkelt inte finnas några konspirationer... och skulle det ändå vara så att denna finansfamilj ändå utgör själva definitionen på globalister, så är det ändå ingenting som har planerats på förhand för att främst gynna sig själva!!!

Stefan Bohlin Det säger väl egentligen sig självt—att människor i maktpositioner inte kan samarbeta med sina gelikar för egen vinnings skull. Vetenskapligt omöjligt.

Carl Norberg Ja man kan ju tycka att den logiken bär hela vägen, men det är uppenbarligen någon detalj av altruistisk natur som vi missar i så fall...

...om vi skall tro på artikelförfattaren.

Leif Olov Arne Fredriksson Magnus Hagevi leder institutet.

Finansieringen har jag inte tittat på - men artikeln är märklig i den mening att granskning undanbedes och fritänkare ska uppfostras och tänka ”rätt”

SURVEYINSTITUTET

Surveyinstitutet genomför och presenterar under­sökningar av det svenska samhället.

Undersökningarna sker i samarbete med erfarna forskare inom statsveten­skap, massmedia- och kommunikationsvetenskap, soci­ologi, ekonomi och socionomi vid Linnéuniversitetet.

Grunden för Surveyinstitetets verksamhet är under­sökning­arna av svenska befolkningen mellan åldrarna 16 till 85 år.

Beskrivning

Hållbar utveckling

"Vår kreativa kunskapsmiljö genomsyras av globala värden – internationalisering, lika villkor och hållbar utveckling – i forskning, utbildning och administration.

Linnéuniversitetet odlar en internationell miljö där människor med olika bakgrund och erfarenheter kan mötas, och där alla studenter och medarbetare är bärare av tankar om lika villkor och hållbar utveckling.

All vår verksamhet ska bedrivas i former som främjar jämställdhet, ekonomisk och social välfärd, rättvisa och en god arbetsmiljö.

Universitetets arbetsformer, både interna och externa, ska kännetecknas av respekt och demokrati".

(Linnéuniversitetets vision och strategi, En resa in i framtiden 2015-2020)

Carl Norberg Många ord utan mening.
Karin Rydén Vi har ett oreglerat globalt kapitalistiskt system, ett sådant system rullar alltid åt det håll det lutar oavsett om det finns någon konspiration eller ej.
Carl Norberg Vad är det som är kapitalistiskt - eller för all del någon annan ism, med det rådande systemet?

Ränta är en helt mekanisk funktion av tid gällande ett nominellt belopp och en nivå utifrån att betalningsmedlet är vad det är och det har inte en enda ISM-entusiast av rang någonsin adresserat tillräckligt, eftersom då hade vi inte befunnit oss där vi nu befinner oss.

BAROMETERN.SE
Populismens idéer i kombination med minskad auktoritetstro öppnar för att fler tror på konspirationsteorier, skriver professor Magnus Hagevi.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram