Gammal Skuld

2019-08-30

Naturligtvis, om Kina skulle kräva in de amerikanska skulderna, skulle det självständigt förstöra den amerikanska ekonomin - och Washington kunde inte gråta " politisk omvälvning " eller citera tiden som skäl för att inte betala. Även om handelskriget inte "går" bra för Trump-administrationen för tillfället, med USA tydligen uppenbart på randen av en lågkonjunktur, så kan saker och ting alltid bli värre.....

RT.COM
The Trump administration may be eyeing long-defaulted Chinese bonds as a weapon in its ongoing trade war with Beijing, according to people who hold the antique debt and say they’ve met with the president to discuss it.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram