Det Är Det Svenska Rättssystemet III

2019-07-31

Med en nära nog ödesmättad precision i tiden så framställer sig då det svenska rättssystemet i ljuset av verkligheten, alltså just vi det tillfälle då den amerikanske gisslanförhandlaren och advokaten Robert O´Brien uttrycker:

– Jag är här på presidentens begäran för att stödja de amerikanska medborgarna, säger Robert O'Brien, som har ambassadörsstatus, till Expressen.

Han vill inte kommentera rättegången utan säger bara att ”det är det svenska rättssystemet”.

Han gav 2016 ut boken ”While America Slept: Restoring American Leadership to a World in Crisis” (Medan Amerika sov: Att återställa amerikanskt ledarskap i en värld i kris).

Vi kan inte alls längre värja oss från intrycket av att Investor har fått oemotståndliga erbjudanden och att den skam och vanära som kommer att komma dem tillhanda, ändå är att föredra framför annat...

" Vi förlåter er aldrig" sade Margot adresserat till England, någonting som hon idag förmodligen inte ser som ett så särskilt lyckat uttalande....

Att försöka skada Assange vid förhör? Njaaaeee, inte ens...

Med avseende på hur mycket skit som omvärldens arkiv innehåller om Sverige, så är det svårt att hur det ens har gått till för att undvika nulägets uppkomst så länge.

SPUTNIKNEWS.COM
MOSCOW (Sputnik) - A Swedish prosecutor wants to speak with WikiLeaks founder Julian Assange in the United Kingdom, the investigation of rape allegations against him is ongoing, Swedish Ambassador to Russia Peter Ericson said.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram